"Kur'an İslam'ı" ve "Hadis İslam'ı" tartışması alevlendi!

Bir süredir gündemde olan "Kur'an İslam'ı" - "Hadis İslam'ı" tartışması, bir fotoğraf karesi ile farklı bir boyuta taşındı

Spor yorumcusu Ayşe Döne'nin Twitter hesabından paylaştığı bir fotoğraf İslami camiada gündeme bomba gibi düştü.

Döne'nin, "Hido'nun misafirleri" notuyla paylaştığı fotoğrafta, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, Yıldız Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Caner Taslaman, Mustafa İslamoğlu, Mehmet Okuyan ve Emre Dorman yer alıyordu.

Caner Taslaman'ın evinde çekilen bu fotoğrafın yayınlanması ile ilginç yorumlar birbirini izledi.

İlk olarak Yeni Şafak yazarı Serdar Tuncer Twitter hesabından, "Hidayet sohbet ediyor galiba, Allah tesirini halk etsin" değerlendirmesi ile iğneleyici bir mesaj paylaştı.

İslamcı isimlerden Enver Özveren de Twitter'dan, "Ya Rabbi!.. Hadisleri inkar Eden Mustafa İslamoğlu Mehmet Okuyan-Emre Dorman Ve Caner Taslaman'a Hakiki "Hidayeti" Nasip Eyle!.." ifadelerini kullandı.

fwlrAfregh

TASLAMAN-SİFİL TARTIŞMASI

Ancak Vahdet gazetesi eski yazarlarından Ebubekir Sifil'in yorumu büyük bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Facebook hesabından "Konuşsam kocaman elleri oluyor çocukların, birbirlerine yürüyorlar; Sussam gözleri oyulmuş cesetler buluyorum kapı önümde her sabah..." diye yazan Sifil'e Caner Taslaman'dan yanıt geldi.

Taslaman, "Ev benim, iftara bu tanıdıklarımı davet eden benim, orada çıkmamışlar da var... Sifil bey, sen bundan niye rahatsız oldun? Benim evime, ilahiyat camiasından, çok farklı düşündüğüm kişiler de dahil olmak üzere birçok kişi gelir. Bir gün seni de beklerim. Gel, derdin nedir anlat da anlayalım. Farklı düşünenler olarak birbirimizi boğazlamamızı mı istiyorsun? Derdin ne? Farklı fikirlerimizi herkes duyuyor, basiretiyle herkes kendi kararını verecektir, bu telaş ne?" diyerek Sifil'e sert çıktı.

Ebubekir Sifil ise, Taslaman'a, "Kur'an/Sünnet konusunda dersine en iyi çalıştığın başlıkları seç Toraman,tarafsız bir TV'de canlı yayın ucu açık tartışalım" diyerek karşılık verince Taslaman da "İyi olur Ebucehil Sefil bey" yanıtını verdi.

ferlerg

tlgktgt

rtlgntg

grtlgnrtgt

"Kur'an İslam'ı" ve "Hadis İslam'ı" tartışması alevlendi! ile ilgili etiketler Caner Taslaman Hidayet Türkoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.