Kur'an-ı Kerim yırtıp sayfalarına tükürdü

YouTuber İbrahim Atabey, YouTube yayınında Kur'an'ı Kerim'i yırttı ve sayfalara tükürdü. Atabey ahlaksız yayınının devamında Hz. Muhammed'e hakaret etti. O görüntünün ardından ayaklanan sosyal medyada #İbrahimAtabeyTutuklansın sesleri yükseldi. Emniyet Genel Müdürlüğü şahsın kimliğinin tespit edildiğini, firari olarak Rusya'da olduğunun belirlendiğini ve iadesi için işlemlerin başlatıldığını duyurdu.

YouTube'da dini değerleri aşağılayıp Kur'an-ı Kerim'i yırtan İ.A.'nın, firari olarak bulunduğu Rusya'dan Türkiye'ye iadesi için işlem başlatıldığını açıkladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ve bağlı il birimlerince yürütülen sanal devriye faaliyetleri kapsamında; 6 Kasım 2020 tarihinde YouTube  adlı video paylaşım sitesinde paylaşılan ve sosyal medyada #İ.A.Tutuklansın etiketiyle gündeme gelen bir videoda dini değerleri alenen aşağılayan ve kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'i yırtan şahsın görülmesi üzerine tespit çalışması yapılmıştır. Videodaki şahsın İ.A. olduğu, çeşitli suçlardan 11 adet kaydının bulunduğu, firari olarak Rusya'da ikamet ettiği anlaşılmıştır. Şahıs hakkında yasal işlem başlatılmış olup ülkemize iade süreci takip edilmektedir" ifadelerine yer verildi.  

Kur'an-ı Kerim yırtıp sayfalarına tükürdü ile ilgili etiketler Kuran-ı Kerim video YouTube YouTuber İbrahim Atabey

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.