Küme düşürmediği takım yok evelallah!

A Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz bugün gazetecilerin karşısına çıktı. Kuntz'un teknik direktörlük kariyeri hakkında söylediği sözler ise dikkat çekiciydi... Kuntz bir bir küme düşürdüğü takımları sayınca basın mensupları şaşkınlıklarını gizleyemedi!

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda Norveç ve Letonya ile karşılaşacak A Milli Takım, yeni teknik kadrosu ile hazırlıklarına bugün başladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop ve yeni teknik direktör Stefan Kuntz, ajans ve gazetelerin spor müdürleriyle Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen sohbet toplantısında bir araya geldi.

KÜME DÜŞMEDE ŞAMPİYON!

Toplantıda Kuntz'un yaptığı açıklamalarda en dikkat çekici olansa kendi teknik direktörlük kariyeri hakkında söylediği sözlerdi.

Stefan Kuntz, Almanya'daki küme düşme maceralarını şu sözlerle anlattı;

"Teknik direktörlüğe Karlsruhe'de başladım, takım küme düştü. Sonraki iki kulüpte de başarılı olamadım. Koblenz'de 3. ligde sportif direktör oldum, yine küme düştük. Sonra Bochum'da yönetimdeyken ve Kaiserslautern'de CEO'yken Bundesliga'daydık."

Küme düşürmediği takım yok evelallah! ile ilgili etiketler A milli futbol takımı teknik direktör Stefan Kuntz
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.