Kumarda yakalanan Gelecek Partisi İl Başkanı kaçarken kolunu kırdı...

Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Hüseyin Yıldırım, polisin kumar baskınına yakalandı. Sokağa çıkma yasağına rağmen üstelik de kumar oynarken polise yakalanan Yıldırım kaçmak isterken kolunu kırdı. Yıldırım’a hem sokağa çıkma yasağını ihlalden, hem de kumar oynamaktan dolayı 4 bin 375 TL para cezası kesildi.

Bir ihbarı değerlendiren Çan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekipleri, Atatürk Mahallesi İbrahim Bodur Caddesi üzerindeki bir apartman dairesine baskın düzenledi.

1 Mayıs saat:02.40'da gerçekleşen baskında; evde kurulan masalarda kumar oynayan 9 kişi suçüstü yakalandı.

Polis baskını üzerine kaçmak isteyen bir kişi ise düşüp kolunu kırdı. Bu kişinin Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Hüseyin Yıldırım'ın olduğu belirlendi. 

Kumarda yakalanan Gelecek Partisi İl Başkanı kaçarken kolunu kırdı...

Polis, Hüseyin Yıldırım'a; 1593 Sayılı Umumi Hifzısıhha Kanunu'na muhalefet etmekten 3 bin 150 TL, "5326 Sayılı Kabahatler Kanunu Kumar Oynamak ve Oynatmak"tan bin 225 olmak üzere toplam 4 bin 375 TL para cezası kesti. 

Yıldırım ile birlikte evde kumar oynayan 9 kişiye de hem sokağa çıkma yasağını, hem de kumar nedeniyle toplam ceza ise 39 bin 375 lira 

Yasak nedeniyle kahvehanenin üst katında bulunan evin kumarhaneye çevrildiği tespit edildi. 

Söz konusu kişilerin, koronavirüs tedbirlerini de hiçe saydıkları ifade edildi.

Kumarda yakalanan Gelecek Partisi İl Başkanı kaçarken kolunu kırdı... ile ilgili etiketler Çanakkale Gelecek Partisi kumar çan ilçesi il başkanı Hüseyin Yıldırım
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.