Kulüpler sonunda isyan bayrağını açtı: "Türkiye Futbol Federasyonu artık görevini yapamıyor! Değişim zamanı geldi!"

Kulüpler Birliği Vakfı bugün bir araya geldi. Ali Koç'un başkanlık görevini bırakmasıyla ilgili görüşme yapılırken, istifanın geri çekildiği açıklandı. Ayrıca Kulüpler Birliği Vakfı, toplantı sonrası yaptığı açıklamada Türkiye Futbol Federasyonu'na istifa çağrısı yaptı.

Kulüpler Birliği Vakfı, 16 kulübün bir araya gelmesiyle bugün bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda ana gündem maddelerinden biri, başkanlık görevini bırakan Ali Koç'tu. Toplantı sonrası yapılan açıklamada, Ali Koç'un istifasının kabul edilmediği ve başkanlık görevine devam edeceği belirtildi.

KULÜPLERDEN TFF'YE İSTİFA ÇAĞRISI

Toplantı sonrası konuşan Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Türkiye Futbol Federasyonu'nu hedef aldı. Yıldırım, "Birçok konu var ama en çok konuşulan konu; TFF'nin artık görevini yapamadığı yönünde. Değişim zamanı geldi. Bugün mü, sezon sonu mu? O konuşulur... Bizi dinleyen bir TFF istiyoruz.Bir çözüm üretilmek zorunda. Bu çözümün yeri de burası. TFF de değil, MHK de değil. Bizim emeğimiz, bizim paramız, bizim zamanımız, bizim gücümüz... Biz bu kadar şey veriyorsak TFF'nin de 'bu işi nasıl çözeriz' diye düşünmesi lazım. Aksi takdirde değişim kaçınılmaz" dedi. 

YABANCI HAKEM KONUSU

Yüksel Yıldırım ayrıca yabancı hakem konusuna da değindi ve, "Yabancı hakem konuşuldu. Hazır değiliz ama bayağı bir kulüp istiyor yabancı hakemi. Herkes hakemlerden şikayet ediyor ama ne kadar hızlı yapılabilir, altyapısı nedir buna biz karar veremiyoruz. Ancak biz istiyoruz, evet. VAR konuşmalarını da görünce..." dedi. 

YAYIN İHALESİ

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım son olarak yayın kuruluşla yapılan yeni yayın ihalesi anlaşmasına da değinirken, "Yeni sezon başlamadan, yayıncı ile yaptığımız sözleşmedeki para elimize geçmeden erimeye başladı. Bu bizi çok rahatsız ediyor. Çünkü yarısı dolar, yarısı TL. Bunlar masaya yatırılacak" ifadelerini kullandı.

Kulüpler sonunda isyan bayrağını açtı: "Türkiye Futbol Federasyonu artık görevini yapamıyor! Değişim zamanı geldi!" ile ilgili etiketler beIN Sports Süper Lig Kulüpler Birliği
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.