Kulüp başkanından flaş açıklama: Aşı için kobay olurum

Koronavirüsün en çok etkilediği Avrupa ülkelerinden olan İtalya'da Sampdoria Başkanı Massimo Ferrero ilginç bir açıklama yaptı ve aşı için kobay olabileceğini söyledi.

İtalya Serie A ekiplerinden Sampdoria'nın Başkanı Massimo Ferrero, futbola olan özlemini dile getirirken, "Eğer tekrar futbola dönme şansımız olursa aşı için gönüllü olarak kobay olurum" dedi.

Kulüp başkanından flaş açıklama: Aşı için kobay olurum

Sampdoria Başkanı Massimo Ferrero, korona virüs salgını hakkında açıklamalarda bulundu. Futbola tekrar geri dönmelerinin mümkün olması durumunda her türlü fedakarlığa hazır olduğunu belirten Başkan Ferrero, "Eğer tekrar futbola dönme şansımız olursa, yani tekrar sağlıklı bir biçimde futbol oynayabileceğimiz anlamına gelirse aşı için ben gönüllü kobay olurum" ifadelerini kullandı.

Futbolun özlendiğini ancak önceliğin virüsü yenmek olduğunu söyleyen Ferrero; "Bize bir şekilde Mayıs sonunda çıkıp futbol oynamamızı söylüyorlar. Bu anlamsız. Şu anda tek önceliğimiz virüsü yenmek olmalı." diye konuştu.

Kulüp başkanından flaş açıklama: Aşı için kobay olurum ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona seri a Sampdoria
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.