Külliye'den çok özel 1 Mayıs kutlaması!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısı ile sosyal medya hesabından 4 siyah beyaz fotoğrafında eklendiği bir mesaj paylaştı. Kutlamada 1 Mayıs'ın birlik ve beraberliği pekiştirmesi temenni edildi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medya hesabından paylaştığı kutlama mesajında "Emek ve alın teriyle çalışıp üreten, ülkemizin gelişmesine ve kalkınmasına katkı sağlayan tüm çalışanlarımızın #1Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü tebrik ediyor, bu günün birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini diliyorum." ifadelerini kullandı.

Altun, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısı ile yayımladığı mesajında biri madencilere, ikisi çalışan kadınlara ve biri de bakır işlemesi yapan zanaatkara ait olmak üzere 4 siyah beyaz fotoğraf da paylaştı. 

Külliye'den çok özel 1 Mayıs kutlaması!

Külliye'den çok özel 1 Mayıs kutlaması! - Resim : 2

Külliye'den çok özel 1 Mayıs kutlaması! - Resim : 3

Külliye'den çok özel 1 Mayıs kutlaması! - Resim : 4

Külliye'den çok özel 1 Mayıs kutlaması! ile ilgili etiketler Fahrettin Altun 1 Mayıs 1 Mayıs İşçi Bayramı İletişim Başkanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.