Külliye'de tarihi anlar: İletişim Başkanı Fahrettin Altun Yılın iletişim ödülüne layık görüldü

İletişim Başkanı Fahrettin Altun dün akşam Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen Anadolu Yayıncılar Derneği geleneksel yılın medya ödülleri töreninin en anlamlı ve en dikkat çeken ismi oldu.

Ödülü de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden aldı. Fahrettin Altun, yaşadığı bu büyük heyecanı twitter hesabından paylaştı.

Anadolu Yayıncıları Derneği’ne teşekkür eden Altun, ödülü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden almış olmanın gururunu yaşıyorum dedi.

Altun, Erdoğan’ın elinden aldığı bu ödülle geçtiğimiz günlerde yaşanan ve çok konuşulan canlı yayın kazalarının izlerini de silmiş oldu.

Superhaber olarak 2021 yılını kusursuz ve parlak bir iletişim stratejisi ile geçiren Altun ve ekibini kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

Külliye'de tarihi anlar: İletişim Başkanı Fahrettin Altun Yılın iletişim ödülüne layık görüldü ile ilgili etiketler Fahrettin Altun Recep Tayyip Erdoğan külliye ödül
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.