Kulislerde o isimler konuşuluyor: İşte İYİ Parti'nin Ankara ve İstanbul adayları

Kulislerde konuşulan son bilgilere göre İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara adayları belli oldu.

Yerel seçimlere kısa bir süre kala CHP'nin ve AK Parti'nin İstanbul ve Ankara adayları belli oldu. Gözler İYİ Parti'nin adaylarına çevrildi.

İYİ Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayının 24 Ocak Çarşamba günü açıklanabileceği veya hafta sonuna kalabileceği belirtiliyor.

İYİ PARTİ ANKARA ADAYI

Milliyet'in edindiği kulis bilgisine göre, Ankara için, İYİ Parti Sözcüsü ve Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu’nun ismi öne çıkıyor.

İYİ PARTİ İSTANBUL ADAYI

İYİ Parti, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayının kim olacağını da belirledi. İYİ Parti kulislerinde, bu ismin iş insanı Ali Fatinoğlu olduğu konuşuluyor.

İYİ Parti bugüne kadar 12 büyükşehir, 17 il, 182 ilçe ve 19 belde olmak üzere toplam 230 yerleşim yeri için adaylarını açıkladı; 48 ilde ya il, ya ilçe veya belde belediye başkan adayını ilan etti.

Bursa’da 13, İzmir ve Antalya’da 11’er, İstanbul ve Kayseri’de 10’ar, Samsun’da 9, Adana, Kocaeli, Balıkesir ve Manisa’da 7’şer, Mersin’de ise 6 adayını açıklayan İYİ Parti’nin, Ankara’da sadece bir ilçe için aday açıklaması dikkat çekti. Parti 25 ilçeden sadece Keçiören için adayını Kemal Babuccu olarak ilan etti.

Kulislerde o isimler konuşuluyor: İşte İYİ Parti'nin Ankara ve İstanbul adayları ile ilgili etiketler İYİ Parti Meral Akşener
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.