Küle dönen evde Kur'an-ı Kerim mucizesi

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde müstakil bir evde çıkan yangında tüm eşyalar cayır cayır yandı. Ev ve eşyalar kullanılamaz hale gelirken, Kur'an-ı Kerim'in sayfalarının yanmaması görenleri hayrete düşürdü.

Gebze ilçesi Hürriyet Mahallesi’nde müstakil bir evde yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangında ev bir anda alevlere teslim oldu. Alevleri gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine adrese çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekiplerin çalışmalarının ardından yangın kısa sürede söndürüldü. Yangında müstakil ev ve evdeki eşyaların neredeyse tamamı kullanılamaz hale gelirken, Kur'an-ı Kerim’in alevlerin arasından sağlam çıkması ise dikkat çekti. Yangın esnasında binadan yükselen alevler ve gökyüzünü kaplayan siyah dumanları vatandaşlar cep telefonu ile görüntüledi.

İHA

Küle dönen evde Kur'an-ı Kerim mucizesi ile ilgili etiketler Yangın kuranı kerim nucize

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.