Kulağından öyle bir şey çıktı ki şoke oldu!

ABD'de bir kadın 9 gün boyunca kulak ağrısından şikayet etti. Eşi kulağında hareket eden bir şey olduğunu farkedince doktora gitme kararı verildi. Doktor talihsiz kadının kulağından cımbızla canlı bir hamam böceği çıkardı.

ABD’nin Florida eyaletinde yaşayan Katie Holley, kulağının içinde rahatsızlık hissetmeye başladı. Bir gece kulağının içine buz parçası konulmuş hisseden Holley, eşinden yardım istedi.

Holley’nin kulağına bakan eşi, genç kadının kulağının içinde hareket eden bir şey olduğunu görünce hastaneye gitmeye karar verdi. Holley’nin kulağındaki böcek çıkarılırken, kulak damlası ve antibiyotik verildi.

Kulağından öyle bir şey çıktı ki şoke oldu!

Ancak Holley’nin şikayetleri o günden sonra da geçmedi. Doktorun verdiği ilaçları kullanan Holley, kulağının içinde ritmik hareketler hissedince tekrar doktora gitti. İlk müdahalede kulağının tam olarak temizlenemediğini öğrenen kadın 9 gün boyunca kulağında böcek ve kalıntılarıyla yaşadığını öğrendi.

Kulağından öyle bir şey çıktı ki şoke oldu! ile ilgili etiketler Katie Holley kulak ağrısı hamam böceği
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.