Küfürbaz Lütfü Türkkan'a CHP sahip çıktı!

İYİ Parti'li Lütfü Türkkan'ın şehit yakınına ettiği küfür AK Parti ile CHP'yi de karşı karşıya getirdi. . AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Türkkan'ı savunmaya çalışan CHP milletvekili Mehmet Bekaroğlu'na tepki gösterdi

İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'ın, Bingöl’de partisinin genel başkanı Meral Akşener’e tepki gösteren şehit yakınına küfür etmesi büyük tartışma yarattı.

Türkkan önce küfür ettiğini inkar etse de, eleştirilerin artması üzerine bir özür videosu yayınladı.

Twitter üzerinden videolu bir paylaşımda bulunan Türkkan, küfür ettiğini itiraf ederek, özür diledi.

Türkkan açıklamasında; “Başta bütün milletimizden, bir kadın olması hasebiyle sayın genel başkanımız başta olmak üzere, bütün kadınlardan, partililerimizden, arkadaşlarımızdan da özür diliyorum." dedi.

"SİZİN MİLLETİNİZ YOKTUR!"

Ancak bu özür AK Parti cephesinde pek de olumlu karşılanmadı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen Türkkan'ın söz konusu mesajı üzerine sosyal medyada "Sizin milletiniz yoktur…" paylaşımı yaptı.

Diğer yandan bu tepkiye Türkkan cephesinden değil, CHP'den yanıt geldi. İYİ Parti'nin Millet İttifakı'ndaki ortağı CHP'nin İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu Şen'e şu cevabı verdi;

"Siz yanlış/hata yapanları, suç işleyenleri milletten çıkartıyor musunuz? Siz millet, toplumun yüzde 60’ı millet düşmanı mı? Sahi siz iyi misiniz arkadaşlar? "

Bu sözlere kayıtsız kalmayan Mustafa Şen ise "Şehit ailesine söven birini savunmak size mi düştü sayın Bekaroğlu?" diyerek CHP'li vekile yüklendi.

Küfürbaz Lütfü Türkkan'a CHP sahip çıktı! ile ilgili etiketler Lütfü Türkkan Mehmet Bekaroğlu AK Parti CHP Mustafa Şen
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.