Küçüklüğünden beri şiddet gördüğünü iddia ettiği babasını bıçaklayarak öldürdü

İzmir'de küçüklüğünden beri babasından şiddet gördüğünü iddia eden genç, balık restoranına gelerek kendisiyle konuşmak istediğini söyledi. Babasını boğazından bıçaklayan şüpheli, daha sonra polis merkezine giderek teslim oldu.

İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde 29 yaşındaki D.G., aralarında daha önce de anlaşmazlık bulunan 54 yaşındaki babası Haşmet Gürkan’ın bulunduğu balık restoranına gelerek kendisiyle konuşmak istediğini söyledi.

Babasının kendisini içeri çağırması üzerine D.G., yanında getirdiği bıçakla babasını boğaz ve koltuk altından bıçakladı ve olay yerinden uzaklaştı.

Küçüklüğünden beri şiddet gördüğünü iddia ettiği babasını bıçaklayarak öldürdü

Olayı gören diğer müşterilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri bölgeyi güvenlik çemberine alırken, sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede Haşmet Gürkan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Gürkan’ın cansız bedeni savcı tarafından yapılan incelemenin İzmir Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Küçüklüğünden beri şiddet gördüğünü iddia ettiği babasını bıçaklayarak öldürdü - Resim : 2

KÜÇÜKLÜĞÜNDEN BERİ ŞİDDET GÖRÜYORMUŞ

Olayın ardından restorandan uzaklaşan Haşmet Gürkan’ın oğlu D.G., polis merkezine giderek teslim oldu. İlk ifadesinde suçunu itiraf ettiği öğrenilen D.G.’nin babasının küçüklüğünden beri kendisine şiddet uyguladığını, cinayeti de bu yüzden işlediğini söylediği bildirildi.

İHA

Küçüklüğünden beri şiddet gördüğünü iddia ettiği babasını bıçaklayarak öldürdü ile ilgili etiketler İzmir Güzelbahçe babasını bıçakladı Haşmet Gürkan D.G.

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.