Küçükçemece'de kan donduran cinayet: Annesinin kafasını kesip tencereye koydu!

Küçükçekmece'de Tuğçe S. isimli kadının 67 yaşındaki annesini vahşice öldürmesi olayının kan donduran detayları ortaya çıktı. 35 yaşındaki Tuğçe S.'nin annesinin başını keserek su dolu tencereye koyduğu, sol bacağını kesip etlerini bıçakla sıyırdığı belirlendi.

İstanbul Küçükçekmece'de yaşanan olayda 35 yaşındaki Tuğçe S.'nin, tartıştığı 67 yaşındaki annesi Sevilay Palabıyık'ın başını satırla keserek öldürdüğü olayın skandal detayları ortaya çıktı.

KIZININ KENDİSİNİ ÖLDÜRECEĞİNDEN ŞÜPHELENMİŞ

İddiaya göre Tuğçe S. tartışma sırasında annesini öldürmekle tehdit etti. Bunun üzerine korkan anne Palabıyık, polise ve savcılığa giderek kızından şikayetçi oldu. Anne Palabıyık'ın bir komşusuna da kızının kendisini öldüreceğinden şüphelendiğini söylediği öğrenildi. Annenin şikayeti üzerine Tuğçe S. hakkında uzaklaştırma kararı verildi.

Küçükçemece'de kan donduran cinayet: Annesinin kafasını kesip tencereye koydu!


BACAĞINI KESİP, ETLERİNİ LEĞENE KOYMUŞ

4 yıl önce şizofreni tanısı konulduğu ancak tedavi olmayı reddettiği öğrenilen Tuğçe S.'nin tartıştığı annesini satırla öldürdükten sonra başını kesip mutfaktaki bir tencerenin içine koyduğu, daha sonra da tencerenin içini suyla doldurduğu belirlendi.

Tuğçe S.'nin daha sonra annesinin sol bacağını kestiği, bacağındaki etleri kemiklerinden sıyırıp bir leğenin içine koyduğu ortaya çıktı.

Küçükçemece'de kan donduran cinayet: Annesinin kafasını kesip tencereye koydu! - Resim : 2

"BEDENİ DE BANYODA LEĞENDEYMİŞ"

Katil zanlısı Tuğçe S. polis ekiplerince gözaltına alındı. Tuğçe S.'nin bir süredir psikolojik sorunlarının olduğu iddia edildi. Palabıyık'ın cesedi, ilk incelemelerin ardından adli tıp kurumuna kaldırıldı. Polisin olaya ilişkin incelemeleri sürüyor.

Olayı anlatan Sevilay Palabıyık'ın bir komşusu, "Çok iyi bir insandı. Kendi halinde zararsız güzel yürekli bir insandı. Kesmiş doğramış kafasını tencereyle dolabın üzerine koymuş. Bedeni de banyoda leğendeymiş. Sürekli kavga ediyorlarmış. Kızını tanımam genç bir kızdı hemşireymiş. Senelerdir birkaç sefer gördüm" ifadelerini kullandı.

Küçükçemece'de kan donduran cinayet: Annesinin kafasını kesip tencereye koydu! ile ilgili etiketler Küçükçekmece cinayet Anne kız şizofreni

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.