Böyle sahne aksiyon filmlerinde yok! Kavga etmek için balkondan atladı

Küçükçekmece'de park yeri nedeniyle komşular arasında kavga çıktı. Yaşananları gören bir mahalleli balkondan atlayarak, kavgaya müdahil oldu.

Küçükçekmece'de dün evinden çıkmak isteyen bir kişi, komşusunun kapı önüne park ettiği otomobil yüzünden komşusuyla tartıştı.

Otomobilin çekilmesini isteyen kişi ile araç sahibi arasında daha sonra da kavga çıktı. Yaşanan kavga anı sokakta bulunan bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

KAVGA ETMEK İÇİN BALKONDAN ATLADI

Akrabalarını alıp olay yerine gelen komşusunu gören kişi bir anda birinci kattaki evin balkonundan aşağı atlayarak komşusuna tekme tokat saldırdı.

Böyle sahne aksiyon filmlerinde yok! Kavga etmek için balkondan atladı

Kavgayı gören mahalleli olayı polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, iki grubu gözaltına alırken, taraflar birbirinden şikayetçi oldu.

Böyle sahne aksiyon filmlerinde yok! Kavga etmek için balkondan atladı ile ilgili etiketler Küçükçekmece Kavga Otomobil balkon
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.