Küçük İskender çarpıcı itiraflarda bulundu: Ben bir hata yaptım...

Şair ve yazar Küçük İskender, katıldığı bir etkinlikte çarpıcı itiraflarda bulundu. Etkinliğe gelirken yolda ölü bir köpekle karşılaştığını belirten şair, "O köpeği gömmek için durmalıydım. Bunu yapmadığım için kendimi çok iyi bir insan ve şair hissetmiyorum" dedi.

Buca Belediyesi'nin Türk edebiyatının usta kalemlerini kaybettikten sonra değil yaşarken sanatseverlerle buluşturmak amacıyla başlattığı “Yaşayan şairler ile kış dinletileri” etkinliklerinin ilk konuğu, sevilen yazar Küçük İskender oldu.

Küçük İskender, etkinlikte keyifli sohbetiyle hayranlarına seslendi. Edebiyattan siyasete kadar her alanda görüşlerini paylaşan Küçük İskender, çarpıcı bir itirafta da bulundu.

iskender0

‘KENDİMİ İYİ BİR İNSAN HİSSETMİYORUM’

Dürüst insanları sevdiğini, şiirlerinde de bunu yansıttığını vurgulayan Küçük İskender, “Benim için düzgün insan sokakta yürürken acı çeken insandır” derken, Bucalı sevenleri ile buluşmak için çıktığı Bodrum-İzmir yolunda yaşadığı acı hatırasını paylaştı.

"BEN BİR HATA YAPTIM, BU BANA DERS OLSUN”

Bodrum-Buca yolunda bir köpek ölüsüyle karşılaştığını ancak söyleşiye yetişmek için duramadığını anlatan Küçük İskender, “O köpeği gömmek için durmalıydım. Ama sizlerle olan randevum için durmadım. 54 yaşındayım ve bunu yapmadığım için kendimi çok iyi bir insan ve şair hissetmiyorum. Keşke geç kalsaydım da o köpeği gömseydim. Ben bir hata yaptım, bu bana ders olsun” dedi.

Küçük İskender çarpıcı itiraflarda bulundu: Ben bir hata yaptım... ile ilgili etiketler Küçük İskender İzmir köpek Buca yaşayan şairler kış dinletileri
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.