Küçük İbo lakabıyla tanınan şarkıcı Halil İbrahim Küçük sevenlerini korkuttu

Yanık sesi ile İbrahim Tatlıses'in tahtına aday gösterilen, çocuk yaşta şöhret olan 'Küçük İbo' lakaplı Halil İbrahim Küçük sosyal medyadan yaptığı paylaşımla sevenlerini endişelendirdi. Ünlü şarkıcı ameliyat olduğunu duyurdu. 38 yaşındaki İbrahim Küçük, ameliyatının başarılı geçtiğini ifade ederken sağlık durumuyla ilgili henüz net bir açıklama yapmadı.

12 yaşında çıkardığı albümle şöhret olan, çocuk yaşta katıldığı televizyon programlarıyla hafızalara kazınan, Küçük İbo olarak bilinen Halil İbrahim Küçük Instagram hesabından yaptığı son paylaşımıyla sevenlerini endişelendirdi. Ünlü şarkıcı ameliyat olduğunu duyurdu.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Yaşadığı sağlık sorunuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmayan İbrahim Küçük, ameliyatını gerçekleştiren doktoruyla birlikte çekilen fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Ameliyat masasına yattığını duyuran Küçük paylaşımına ''Ameliyatımı başarıyla gerçekleştiren , ameliyat sonrası ilgi ve alakasını eksik etmeyen , tanımaktan onur duyduğum Doç Dr Ahmet Rencüzoğulları abime çok Teşekkür ediyorum 🙏'' notunu düştü.

Küçük İbo lakabıyla tanınan şarkıcı Halil İbrahim Küçük sevenlerini korkuttu


İbrahim Küçük'ün bu paylaşımına takipçilerinden 'geçmiş olsun' yorumları yağdı.


SON HALİ DİKKAT ÇEKTİ

İbrahim Tatlıses'in konserinde sahneye atlayıp şarkı söylemesinin ardından İBO Show'a konuk olan Küçük İbo lakaplı türkücü İbrahim Küçük, 90'lı yılların en popüler isimlerinden biriydi. Bir döneme sesiyle damgasını vuran Küçük İbo yıllar içindeki değişimiyle de dikkat çekiyor.

Küçük İbo lakabıyla tanınan şarkıcı Halil İbrahim Küçük sevenlerini korkuttu - Resim : 2

 

Küçük İbo lakabıyla tanınan şarkıcı Halil İbrahim Küçük sevenlerini korkuttu ile ilgili etiketler Ameliyat Küçük İbo Halil İbrahim Küçük
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.