Küçük Efe'nin cansız bedeni bulundu

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde öğle saatlerinde oyun oynamak için sokağa çıkan Yusuf Efe Bekar adlı 10 yaşındaki çocuktan kötü haber geldi. Evden çıktıktan 1 saat kadar sonra ailesinin merak edip aradığı ancak bulamadığı çocuk için polis ve vatandaşların katılımı ile arama çalışması başlatıldı. Küçük çocuk gece saatlerinde metruk bir binanın duvarı altında cansız halde bulundu.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesi Şehit İbrahim Kundakçı Mahallesinde ailesi ile yaşayan 10 yaşındaki Yusuf Efe Bekar, saat 15.00 sıralarında oynamak için evden çıktı.

Yaklaşık bir saat sonra Efe'yi kontrol etmek için evlerinin önüne çıkan Ayşe ve Muzaffer Bekar çifti, çocuklarını göremedi. Anne-baba bunun üzerine mahallede oğullarını aramaya başladı. Aramadan sonuç alamayan aile bunun üzerine durumu polise bildirdi.

Polis ve mahalle sakinleri kayıp Yusuf'u bulmak için bölgede arama çalışması başlattı.

Bir süre sonra mahalle sakinlerinden biri evin bir üst sokağında bulunan metruk binanın duvarının yıkıldığını ve altında Yusuf Efe Bekarın hareketsiz yattığını görerek polise bildirdi.

İhbar üzerine metruk binanın bulunduğu yere sevk edilen sağlık ekipleri duvarın altında kalan Yusuf Efe Bekar'ın vefat ettiğini belirledi.

Yusuf Efe Bekar'ın cansız bedeni yapılan incelemelerin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, küçük çocuğun ailesi acı haberle yıkıldı. 

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

Küçük Efe'nin cansız bedeni bulundu ile ilgili etiketler Osmaniye polis yusuf efe bekar sağlık ekibi duvar
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.