Küçük Donald Trump'dan savaş çağrısı

Başkanlık yarışında kazanma ihtimali gittikçe azalan Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr., sosyal medyadan babasını savaşa davet etti. Twitter ise tıpkı babası gibi onun da attığı tweete kısıtlama getirdi.

ABD Başkanı Donald Trump, rakibi Joe Biden lehine giderek artan ot sayısı karşısında, seçimlere hile ve usülsüzlük karıştırıldığı iddialarını sürdürüyor.

Art arda yaptığı açıklamalarda, Demokratların oy çaldığını ve geçersiz olan oyları kendi hanelerine eklediğini savunan Trump’a en büyük destek, büyük oğlundan geldi.

"BU PİSLİĞİ TEMİZLEMENİN ZAMANI GELDİ"

Trump'ın en büyük oğlu Donald Trump Jr., Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Amerika'nın geleceği için en iyisi, Donald Trump'ın tüm hileyi, tüm dolandırıcılığı ortaya çıkarmak için topyekûn bir savaşa girmesi olur. Bu pisliği temizlemenin ve muz cumhuriyetine benzememenin zamanı geldi" cümlelerini kullanan Trump Jr., babasını savaşa çağırdı.

 Küçük Donald Trump'dan savaş çağrısı

TWITTER ERİŞİMİ KISITLADI

Trump Jr. yayınladığı savaş mesajı, kısa süre içinde Twitter tarafından sakıncalı bulunarak yanıltıcı olduğu gerekçesiyle gizlendi.

Küçük Donald Trump'dan savaş çağrısı ile ilgili etiketler Donald Trump seçim Twitter abdd
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.