Küçük çocuğu Dark Web'deki 'köle pazarı'nda satışa çıkardılar

Ankara'da geçen hafta yapılan DEAŞ operasyonunun kan donduran ayrıntıları ortaya çıktı. Teröristlerine elinden kurtarılan 7 yaşındaki Ezidi çocuğun, Dark Web'de (derin internet) satılmaya çalışıldığı belirlendi.

Ankara'da düzenlenen DEAŞ operasyonunda teröristlerin evinde yaşayan 7 yaşındaki kız çocuğu kurtarıldı.

Ezidi çocuğun, Dark Web'de bulunan bir odada Kürtçe ve Arapça ilanla satışa sunulduğu ortaya çıktı.

POLİS ALICI KILIĞINA GİRİP BASKIN DÜZENLEDİ

'Satılık' ilanını gören polis ekipleri, çocuğun ailesi olduğunu söyledi ve en yüksek teklifi yaparak alıcı gibi davrandı. Teröristlerle iletişime geçen polisler sabaha karşı Keçiören'deki evlerine baskın düzenleyerek çocuğu kurtardı.

Küçük çocuğu Dark Web'deki 'köle pazarı'nda satışa çıkardılar

KÜÇÜK ÇOCUK DEVLETE EMANET

Küçük çocuk Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yetkililerine emanet edilirken, onu rehin tutan DEAŞ'lılar gözaltına alındı.

 POLİSLER YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Çocuk pornosu, uyuşturucu kaçakçılığı, silah ticareti, insan ticareti gibi karanlık işler, pazarlık ve satışların gerçekleştiği Dark Web, güvenlik güçlerince de yakından takip ediliyor.

ANKARA’DA DÖRT KADIN AİLELERİNCE KURTARILMIŞTI

Son iki sene içinde 4 Ezidi kadın Ankara Keçiören ve Sincan’da tutuldukları evlerde DEAŞ tarafından Dark Web'de satışa çıkarıldı.

Kadınların aileleri açık arttırmaya katılıp yakınlarını satın alarak Türkiye’den çıkardı.

2017 yılında da DEAŞ'lılar tarafından biri 5 diğeri 7 yaşındaki iki kardeş Kırşehir’e kaçırılmıştı. Çocuklar Kırşehir polisinin dikkati sayesinde DEAŞ'lı aileden alınarak çocuk yuvasına yerleştirilmişti.

Küçük çocuğu Dark Web'deki 'köle pazarı'nda satışa çıkardılar ile ilgili etiketler Çocuk DEAŞ Ankara operasyo dark web
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.