'Küçük Ceylan' lakaplı şarkısı Ceylan Avcı'nın değişimi dudak uçuklattı

Şarkılarıyla bir döneme damga vuran 'Küçük Ceylan' lakaplı şarkısı Ceylan Avcı'nın değişimi bir kez daha sosyal medyada gündem oldu. Geçirdiği estetik operasyonlarla zaman içinde bambaşka bir görünüme kavuşan şarkıcı Ceylan son olarak ise imaj değiştirdi. Haziran ayında ablası Nalan Avcı'yı kaybeden şarkıcı Ceylan zor günleri geride bırakmaya çalışıyor. Abla acısıyla sarsılan şarkıcı imaj değişikliğine gitti. Ceylan şimdi de sarı renge boyattığı saçlarıyla adından söz ettirdi.

'Küçük Ceylan' lakabıyla tanınan Türk halk müziği sanatçısı Ceylan Avcı, geçtiğimiz Haziran ayında ablası Nalan Avcı'yı kaybetmenin acısını yaşamıştı. Şarkıcı Ceylan'ın ablası Kurban Bayramı'nın 4. günü tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Ablasının vefatının ardından zor günler geçiren Ceylan Avcı sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımlarıyla gündem oldu.


YENİ KLİBİ İÇİN İMAJ DEĞİŞTİRDİ


Yıllar içindeki değişimiyle dikkat çeken 48 yaşındaki şarkıcının son hali görenleri şaşırttı. Saç rengini değiştirip sarışın olan Ceylan yeni karelerini Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Geçirdiği estetik operasyonlarla bambaşka bir görünüme kavuşan türkücü şimdi de yenilediği imajıyla adından söz ettirdi.


Ablasının vefatının ardından yaşadığı zor günleri atlatmaya çalışan Ceylan son haliyle herkesi şaşırttı. Ceylan'ı görenler tanımakta zorlandı. Yeni klibinin çekimleri için tarzını değiştiren ünlü şarkıcı yeni haliyle ağızları açıkta bıraktı.

turkucu-ceylan-son-hali


''BENDEN GENÇ DURUYORSUN ANNEM''

Ceylan'ın fotoğraflarına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum gelirken; Erkan Bozkurt ile evliliğinden dünyaya getirdiği kızı Melodi de annesinin karelerine kayıtsız kalmadı. Melodi Bozkurt, annesinin fotoğraflarına; "Benden genç duruyorsun annem. Yerim senin güzelliğini sarı şekerim. Kraliçem. Maşallah" notunu düştü.

İşte Ceylan'ın son hali...


 'Küçük Ceylan' lakaplı şarkısı Ceylan Avcı'nın değişimi dudak uçuklattı - Resim : 2

'Küçük Ceylan' lakaplı şarkısı Ceylan Avcı'nın değişimi dudak uçuklattı - Resim : 3


'Küçük Ceylan' lakaplı şarkısı Ceylan Avcı'nın değişimi dudak uçuklattı - Resim : 4

'Küçük Ceylan' lakaplı şarkısı Ceylan Avcı'nın değişimi dudak uçuklattı ile ilgili etiketler Sosyal Medya Şarkıcı ceylan ceylan Ceylan Avcı imaj degişim
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.