Küçük Çağan'dan Elazığlı çocuklara büyük bağış!

Çankaya Köy Hizmetleri İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Çağan Kisbet, karne harçlıklarından biriktirdiği 300 TL'yi AFAD aracılığı ile Elazığ'da depremden etkilenen çocuklara gönderdi.

AFAD küçük Çağan'ın 300 TL tutarındaki bağışı ile Elazığlı çocuklara yazdığı mektubu sosyal medya hesabından paylaştı.

 

AFAD'ın paylaşımında Çağan'ın mektubunda yer alan "Kardeşlerim, bu zor günleri beraber aşacağız. Kendinizi yalnız hissetmeyin.” sözü de yer aldı. 

Küçük Çağan'dan Elazığlı çocuklara büyük bağış!

"Çankaya Köy Hizmetleri İlkokulu 2/A sınıfı öğrencisi Çağan Kisbet, karne harçlıklarını Elazığ'daki depremzede kardeşlerine gönderdi" denilen açıklamada bu paylaşım için Çağan'ın ailesinden müsade alındığı da vurgulandı.

Küçük Çağan'dan Elazığlı çocuklara büyük bağış! - Resim : 2

Küçük Çağan'ın bağış dekontunun da paylaşıldığı mesajda yer alan mektupta ise şu ifadeler yer aldı:

"Elazığ'daki Sevgili Arkadaşlarım. Kötü durumda olduğunuzu biliyorum. Çok geçmiş olsun. Doğal afete kapıldığınızı televizyon ve telefondan öğrendim. Durumunuza çok üzüldüm. Ben Ankara Çankaya Köy Hizmetleri İlkokulu 2/A sınıfından Çağan Kisbet. Depremi yaşadığınızı öğrendiğimden beri hep sizi düşünüyorum. Keşke orada olup size kendi ellerimle yardım edebilseydim. Okul harçlıklarım ve karne hediyelerimden biriktirdiğim paralarımı size göndermek istiyorum. Kocaman yaralarınıza merhem olsun diye. İnşallah mektubum ve gönderdiklerim elinize geçer. O zaman çok sevinirim. Elimizde daha fazla imkan olsa daha fazla yardım etmek isterdik. Güçlü olun, korkmayın, sevgili kardeşlerim. Bu zor günleri beraber aşacağız. Kendinizi yalnız hissetmeyin. Çağan Kisbet."

Küçük Çağan'dan Elazığlı çocuklara büyük bağış! - Resim : 3

Küçük Çağan'dan Elazığlı çocuklara büyük bağış! ile ilgili etiketler Ankara Elazığ deprem AFAD Çağan Kisbet bağış
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.