Küçük boyutlu bir köpek almak istediler ama şimdi eve sığmıyor!

İnsanların en sadık dostları arasında köpekler önde gelen hayvanlardan olarak görülüyor. Köpek sahibi olmak büyük sorumluluk isterken, genellikle ev içinde köpek beslemek isteyenler ufak köpek türlerini tercih ediyor. Bir aile ufak bir köpek sahiplenmek istedi ama 5 ay sonra gördüklerine inanamadılar...

Ufak cinste olan köpekleri evde beslemek büyük cinslere göre biraz daha kolay olarak görülüyor. Markham ailesi de aynı şekilde düşünerek ufak cinslerden yavru bir köpek sahiplenmek istedi. Robert ve Sue çifti eve küçük bir köpek aldı. Ayı Yogi isimli köpeği barınakta gördükleri an almaya karar veren çift, köpeğin bir teriyer olduğunu düşünüyorlardı.

eryueryer

5 AY SONRA GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Ayı Yogi isimli yavru köpeğin teriyer cinsi olmadığı birkaç gün içinde ortaya çıktı. Teriyer cinsi olmayan köpek, sahiplerinin hiç tahmin etmeyeceği bir cins çıktı. En büyük köpek cinslerinden olan Danua cinsi olan köpek giderek büyüdü ve koltuklara sığmaz hale geldi. Tahminlerinin çok dışında bir köpeğe sahip olan aileye bu durum hiç sorun olmadı ve Ayı Yogi bugün dokuz yaşında. Devasa köpek bazen üşümesin diye aile köpeğin üstüne at örtüsü örtüyor.

Küçük boyutlu bir köpek almak istediler ama şimdi eve sığmıyor! ile ilgili etiketler köpek büyük gerçek
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.