Küçük Asya'nın uçma hayali gerçek oluyor

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, doğduğu günden bu yana uçakla tatile gitmek isteyen ancak salgın nedeniyle bu dileğini gerçekleştiremeyen Asya Araz'a jest yaptı. Küçük kız artık hayalindeki yolculuğa çıkabilecek.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram'ında, 21 aylık Asya Araz'ın babası, kızının uçakla seyahat ediyormuş izlenimini veren bir videoyu sosyal medyada yayınladı.

Özkan Araz'ın "Corona belası yüzünden ömründe (21 ay) hiç seyahat edemeyen kızıma 23 Nisan hediyem" mesajıyla paylaştığı video büyük ilgi gördü. Asya'nın elinde küçük valizi ile koşu bandından geçmesi, uçak penceresi yerine çamaşır makinesinin önünde yemek yemesini içeren görüntüler Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi'nin de ilgisini çekti.

Bilal Ekşi, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Bu güzel kızımız ile Anadolujet'teki ablaları iletişime geçti. Uçağımıza hoş gelecek; safalar getirecek. İstikbal göklerde, geleceğimiz bu güzel kızımızda." dedi.

 

Küçük Asya'nın uçma hayali gerçek oluyor ile ilgili etiketler bilal ek Uçak yolculuğu asya araz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.