Kubilay Aka, Miray Daner neden ayrıldı? Kubilay Aka aldattı mı?

Kubilay Aka, Miray Daner neden ayrıldı? Kubilay Aka ile Miray Daner birlikteliklerini noktaladı.Çukur dizisinde oynayan Aka,sosyal medyadan yaptığı veda mesajında, "O güzel gözlerden başka bir göze bakmadım. Hoşçakal Miroşum, mavim, huzurum, her şeyim" ifadelerini kullandı. Aka, iki gün önce Arnavutköy’de bulunan Alexandra Cocktail Bar’da bir kadınla samimi haldeyken görüntülendi.Peki Kubilay Aka, Miray Daner neden ayrıldı?

Kubilay Aka, Miray Daner neden ayrıldı? Show Tv ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinde Celasun karakterine hayat veren Kubilay Aka ile Miray Daner ayrılık kararı aldı. Aka aldıkları ilişkilerinin bittiğini ve kararın ortak olduğunu sosyal medyadan paylaştı.Aka,"İki buçuk seneye yakın olan ilişkimizde her şeye karşı dimdik durduk ilişkimizin sonuna kadar da o güzel gözlerden başka bir göze bakmadım." dedi.Aka, iki gün önce Arnavutköy’de bulunan bir mekanda bir kadınla samimi haldeyken görüntülendi.Peki Kubilay Aka, Miray Daner neden ayrıldı?

Geçtiğimiz sezon Çukur dizisinde Celasun karakterine hayat veren Kubilay Aka ile Miray Daner ayrılık kararı aldı.

Kubilay Aka, Miray Daner neden ayrıldı? Kubilay Aka aldattı mı?

Aka aldıkları ilişkilerinin bittiğini ve kararın ortak olduğunu sosyal medyadan duyurdu.

24 yaşındaki Aka yayınladığı mesajda şu ifadeleri kullandı: "Söyleyecek çok fazla şey var, susacak da... Ortak kararımız doğrultusunda ayrılmaya karar verdik."

Kubilay Aka, Miray Daner neden ayrıldı? Kubilay Aka aldattı mı? - Resim : 2

"Bundan sonrası için dostluğumuz baki kalacak sevgimse ebedi. İki buçuk seneye yakın olan ilişkimizde her şeye karşı dimdik durduk ilişkimizin sonuna kadar da o güzel gözlerden başka bir göze bakmadım."

"Bu yüzden bir ihanet söz konusu bile olamaz. Hoşçakal Miroşum, mavim, huzurum, her şeyim. Sen hep çok özel olacaksın, ben de hep yanında senin destekçin olacağım."

 AŞKI BİTİREN KARE!

Kadraj Magazin'in haberine göre, 2.5 yıllık sevgilisi Miray Daner’den ayrılan Kubilay Aka’nın bir kız arkadaşıyla Arnavutköy Cocktail isimli mekanda samimi görüntüleri ortaya çıktı.

Kubilay Aka, ayrılığı şu sözlerle duyurmuştu: “İlişkimizin sonuna kadar o güzel gözlerden başka göze bakmadım, bu yüzden de ihanet sözkonusu bile olamaz.”

Basına yansıya karelerin ardından büyük aşkın ihanetten ötürü mü bittiği merak konusu oldu.

Kubilay Aka, Miray Daner neden ayrıldı? Kubilay Aka aldattı mı? ile ilgili etiketler Kubilay Aka Miray Daner
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.