İddialar doğru çıktı! Kubilay Aka, Danla Bilic ile ayrılık nedenini açıkladı

Oyuncu Kubilay Aka (27) ile sosyal medya fenomeni Danla Bilic'in (27) birlikteliği çok kısa sürdü. Eylül ayında Kuruçeşme Açıkhava'da sahne alan şarkıcı Berkay Şahin'in konserine el ele katılarak birlikteliklerini ilan eden çiçeği burnunda çift ayrıldı. Neden ayrıldıkları merak konusu olan ikiliden Kubilay Aka, ilişkilerinin bitme nedenini açıkladı.

Berkay konserine el ele katılan Danla Bilic ile Kubilay Aka aşkı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Yaklaşık 1,5 aydır aşk yaşayan ünlü çift ayrılık kararı aldı. Ortaya atılan ayrılık iddialarının ardından ilk açıklama Kubilay Aka'dan geldi. Genç ve yakışıklı oyuncu, Danla Bilic'le ayrıldıkları yönünde çıkan haberleri doğruladı.

''KAFALARIMIZ UYUŞMADI''

Danla Bilic ile ayrılma nedenlerinin kafalarının uyuşmaması olduğunu söyleyen Kubilay Aka, ''Danla çok güzel bir kız, çok tatlı bir insan. Onunla beraber geçirdiğim her süreç çok güzeldi. Denedik olmadı, bazen olmaz. Kafalar uyuşmadı diyelim. Bu konuda da çok fazla konuşmayalım.'' dedi.

danla bilic ile kubilay aka neden ayrıldı?

AYRILIĞIN NEDENİ DANLA BİLİC'İN EVLENMEK İSTEMEMESİ Mİ?

Geçtiğimiz günlerde ‘Doğu Demirkol ile Alelade Show’ programına konuk olan Danla Bilic, kendisine yöneltilen evlilik sorusuna ''Kubilay benim hayatım ama ben daha çok gencim. Asla evlenmem. O düşünebilir ama ben düşünmüyorum'' yanıtı vermişti. Ayrılık sebeplerinde Danla Bilic'in evlilik hakkındaki açıklamalarının etkisi olup olmadığı sorulan Kubilay Aka, ''Açıklamayla alakası yok bizim durumumuzun.'' cevabını verdi.

 

İddialar doğru çıktı! Kubilay Aka, Danla Bilic ile ayrılık nedenini açıkladı ile ilgili etiketler Danla Bilic Kubilay Aka
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.