Kuaförüm Sensin neden bitti? Yeni bölümleri ne zaman?

Kuaförüm Sensin neden bitti? Show TV ekranlarının sevilen programı Kuaförüm Sensin'den şok bir haber geldi. Sunucu Çiğdem Batur, sosyal medya hesabından final mesajı paylaşarak izleyenlere veda etti. Peki, Kuaförüm Sensin yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

Çiğdem Batur’un sunuculuğunu gerçekleştirdiği Kuaförüm Sensin programının final yapacağı belirtildi. Sosyal medya hesabı olan Instagram adresi üzerinden ‘Finale 1 adım kala’ mesajını paylaşınca olanlar oldu.

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen Kuaförüm Sensin programı final kararı aldı. İlk olarak Özge Burak’ın sunumu ile başlayan programa daha sonrasında sunucu olarak getirilen Gözde Kansu’da ilaç olmamış ve yerini Çiğdem Batur almıştı.

Bülent Ersoy ve Işıl Reçber’in ardından jüri koltuğuna Fatih Ürek’in de geçmesi Kuaförüm Sensin programına ilaç olamadı. Çiğdem Batur instagram hesabından final bilgisini paylaşarak takipçilere ilk mesajı verdi.

KUAFÖRÜM SENSİN NEDEN BİTTİ?

Kuaförüm Sensin programının 2 Ekim Cuma günü final yaparak ekranlara veda edeceği belirtildi.

Kuaförüm Sensin neden bitti? Yeni bölümleri ne zaman? ile ilgili etiketler kuaförüm sensin Kuaförüm Sensin final
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.