K.Sinop Spor’dan dev gece! Bin kişilik şampiyonluk kutlaması!  

İstanbul’da yaşayan gurbetçileri tarafından kurulan Küçükçekmece Sinop Spor, BAL’da şampiyon olarak 3.Lig’e çıktı. Sarı lacivertli kulüp Metin Şentürk’ün sahneye çıkacağı dayanışma ve yardım gecesinde bin kişi ile şampiyonluk kutlayacak.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

 Türkiye’nin en huzurlu şehri Sinop,İstanbul’da futbolda mutlu ve çoşkulu günler yaşıyor.

K.Sinop Spor’dan dev gece! Bin kişilik şampiyonluk kutlaması!   

 GURBETÇİ SİNOPLULARIN KURDUĞU  TAKIM ŞAMPİYON OLDU VE 3. LİG’E ÇIKTI!

 Küçükçekmece Sinop Spor,1977 yılında İstanbul’da yaşayan gurbetçi gençler tarafından kuruldu. Uzun yıllar İstanbul liglerde centilmence mücadele eden İstanbul Sinop Spor, bir sezın önce şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig’e çıkmıştı.

K.Sinop Spor’dan dev gece! Bin kişilik şampiyonluk kutlaması!    - Resim : 2

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’nin desteklediği İstanbul Sinop Spor, geçen sene Küçükçekmece Sinop Spor adı ile BAL’da mücadele ediyordu. Küçükçekmece Sinop Spor, kulüp başkanı Rafet Orhan ve yine İstanbul’da yaşayan Sinoplu işadamlarından oluşan yönetim kurulunun,”O sene bu sene,hep beraber 3.Lig’e” sloganı ile yola çıkmıştı.Kalabalık ve çoşkulu “Gurbetçiler57” adlı taraftar grubuna sahip olan Küçükçekmece Sinop Spor,2022-2023 sezonun da,Bölgesel Amatör Lig,(BAL) 11.Grup’ta,son maçında Sakarya Arifiye Kalaycıspor  ile 2-2 berabere kalarak 59 puanla şampiyon oldu.Küçükçekmece Sinop Spor,Türkiye Futbol Federasyonu’nun aldığı kararla, gruplarında lider bitiren BAL’daki diğer şampiyon takımlarla beraber 3.Lig’e yükseldi.

K.Sinop Spor’dan dev gece! Bin kişilik şampiyonluk kutlaması!    - Resim : 3

 KÜÇÜKÇEKMECE SİNOP SPOR’DAN DEV ŞAMPİYONLUK GECESİ!

Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü alt yapıya ve tesisleşme verdiği önem ile beraber saha içinde centilmence mücade ile tribünlerde kötü tezahürata karşı oluşu ile dikkati çekiyor. Hedeflediği 3.Lig’e çıkan sarı lacivertli kulüp,16 Haziran Cuma akşamı şampiyonluk gecesi düzenledi. Küçükçekmece Sinop Spor, ilçe belediyesinin nikah sarayında Metin Şentürk, Seda Okuyucu ve Harbi Enver’in sahneye çıkacağı yine Billur Pınar Yılmaz’ın sunuculuğunu yapacağı dayanışma ve yardım gecesinde bin kişi ile şampiyonluk kutlayacak.

K.Sinop Spor’dan dev gece! Bin kişilik şampiyonluk kutlaması!    - Resim : 4

MİLLİ TAKIM FUTBOLCULARI VE HAKAN ÇALHANOĞLU İMZALI FORMALAR SATIŞA SUNULACAK!

K.Sinop Spor’dan dev gece! Bin kişilik şampiyonluk kutlaması!    - Resim : 5

Sinoplu siyasetçiler, işadamları, sanatçılar, sporcular, Sivil Toplum Kuruluşları, yazarlar ve gazetecilerin katılacağı şampiyonluk balosu gecesinin büyük ilgi gördüğü öğrenildi. Gecede,Futbol A Milli Takımı futbolcuları ve Hakan Çalhanoğlu tarafıından imzalanan Milli Takım forması ile şampiyon temalı kulüp formasının, gelir amaçlı açık artırma ile satışa sunulacağı ifade edildi. Formaların en yüksek 2 bağışı yapan kişiye hediye edileceği belirtildi.

K.Sinop Spor’dan dev gece! Bin kişilik şampiyonluk kutlaması!   ile ilgili etiketler Küçükçekmece
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.