Kruse, nargile içerken görüntülendi!

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Max Kruse, Almanya'da bir cafede kumar oynayıp nargile içerken görüntülendi. Sakatlığı sebebiyle uzun süredir forma giyemeyen Alman yıldız, bu hareketiyle bir anda eleştirilerin hedefi haline geldi.

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Alman oyuncu Max Kruse'nin ülkesi Almanya'da bir cafede çekilen son görüntüleri eleştirilerin hedefinde...

Kruse, nargile içerken görüntülendi!

KUMAR VE NARGİLE KEYFİ

Sakatlığı sebebiyle uzun zamandır sarı-lacivertli formayı giyemeyen 31 yaşındaki futbolcu, nargile içerken görüntülenince sosyal medyada olay oldu. Alman yıldızın aynı ortamda kumar oynadığı da iddia edilidi. Geçmişte de kumar bağımlılığı olan Kruse'nin bu tavırları taraftarlar tarafından sert şekilde eleştirildi. 

Kruse, nargile içerken görüntülendi! - Resim : 2

ALEX'İN İZİNDE

Fenerbahçe'nin efsaneleri arasında yer alan Brezilyalı Alex de Souza'nın da geçmişte nargile içerken görüntüleri basında yer almış ve sert şekilde eleştirilmişti. Kruse'nin de benzer görüntü vermesinin ardından bazı taraftarlar, ''Efsaneler ölmez, sadece şekil değiştirir'' ifadeleriyle Kruse'ye sahip çıktı.

Kruse, nargile içerken görüntülendi! - Resim : 3

Kruse, nargile içerken görüntülendi! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Almanya Alex de Souza Alman Max Kruse
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.