Kriz çıkacak: İran'dan ABD eski Başkanı Trump'a suikast planı videosu!

İran'ın Dini Lideri Ayetullah Hamaney'in resmi web sitesi tarafından ABD'nin eski Başkanı Donald Trump'a yönelik suikast planlarını içeren bir animasyon videosu yayımlandı. Videoda Kasım Süleymani'ye atıf yapılarak Florida sokaklarındaki İran'a insansız bir kara aracı, lazer ile golf oynayan Trump'ı işaretliyor. Gökyüzündeki bir İran SİHA'sını kumada eden asker ise füze ateşlemek için tuşa dokunuyor.

İran’ın Dini Lideri Ayetullah Hamaney’in resmi web sitesi, ABD’nin eski Başkanı Donald Trump’a suikast düzenlendiğini gösteren bir video yayımladı.

SON DÖNEMDEKİ EN TUHAF GELİŞMELERDEN BİRİ

Videoda, Trump’ın Florida Palm Beach’teki evinde golf oynadığı görülüyor.

Daha sonra İran tarafından bir insansız ve silahlı bir araç Trump’ın olduğu yere yönlendiriliyor. Son teknoloji cihaz, silahla birlikte Trump’ın evine doğru ilerliyor. Lazer ile golf oynayan Trump'ı işaretliyor.

Videoda, ‘Süleymani’nin katili ve emri veren kişi. Bedelini ödeyecek’ yazdığı görülüyor. Daha sonra ise Trump’ın bulunduğu yere SİHA ile füzeli hava saldırısı düzenleniyor.

YENİ BİR KRİZ PATLAYACAK

Video paylaşımın ardından kısa sürede gündem olurken, iki ülke arasında yeni bir krizin başlayabileceği sinyallerini de verdi.

Birkaç gün önce İran, Trump için 'Cinayetinin bedelini bu dünyada ödeyecek' açıklamasını yapmıştı. 

İran'ın Trump'ı her an öldürmeye çalıştığı düşünülüyor.

Kriz çıkacak: İran'dan ABD eski Başkanı Trump'a suikast planı videosu! ile ilgili etiketler Trump Kasım İran video süleymani hamaney suikast plan öldürme
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.