Kritik maç öncesi Şenol Güneş'ten basın toplantısı

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Malmö maçı öncesi basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Malmö maçı öncesi basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Güneş'in yaptığı açıklamalar:

“Sıcak bir havadan soğuk bir havaya geldik. Yarınki mçın dostluk içinde geçmesini diliyorum. Kazanmak için sahaya çıkacağız. Liginde başarılı olmaya çalışan bir takım Malmö. Takım oyununu iyi oynuyorlar. Disiplinli ve iyi bir takıma karşı oynayacağız. Rakibimizin gücünü biliyoruz. Kendimizi güçlü hissediyoruz. Zor bir maç olacak. İyi oynamak ve kazanmak istiyoruz. Çıkabilecek en iyi kadroyla sahada olacağız. Fikstüre de uyum sağlamaya çalışıyoruz. İki takımın da iyi oyuncuları var. Karşımızda sıradan bir takım yok. Pepe, yarın büyük ihtimal sahada olacak ama Quaresma ile ilgili henüz karar vermedim. Kesin kararlarımı antrenmandan sonra vereceğim. Fikstür konusunda ayrıcalık istemiyoruz. Adaletli bir şekilde fikstür organize edilmeli. Zengin bir kadroya sahibiz.”

Kritik maç öncesi Şenol Güneş'ten basın toplantısı ile ilgili etiketler Şenol Güneş Beşiktaş malmö
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi tutuklandı.