Kritik gelişme: Sınırdaki Rus birlikleri saldırı pozisyonuna geçti!

Rusya-Ukrayna gerilimi tırmanırken bölgeden kritik bir bilgi geldi.  ABD'li bir yetkilinin aktardığı bilgilere göre, Ukrayna sınırında konuşlanan Rus ordusu 'saldırı pozisyonuna' geçti. 

Rusya-Ukrayna geriliminde çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. ABD'li bir yetkiliye göre, Ukrayna sınırında ve Belarus'ta konuşlu Rus ordusu saldırı pozisyonuna geçti.

RUSYA SALDIRI POZİSYONU ALDI

CBS News'in ABD'li bir yetkiliye dayandırdığı haberinde, bazı Rus ordu birimlerinin toplanma alanlarını (uydu fotoğraflarında görülen tampon-tampon oluşumları) terk ettiği ve "saldırı pozisyonlarına" geçmeye başladığı bildirildi.

HAFTA SONUNA KADAR SALDIRACAĞINA İNANIYOR

Yetkili, Rusya'nın hafta sonuna kadar Ukrayna'ya saldıracağına inandığını, ancak bunun ne şekilde olacağının henüz belli olmadığını söyledi.

Kritik gelişme: Sınırdaki Rus birlikleri saldırı pozisyonuna geçti! ile ilgili etiketler Rusya Rus Ordu Saldırı pozisyonu
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.