Kripto paralarda son görünüm

Kripto para pazarı haftaya olumlu seyirle başladı

Kripto para piyasalarında Pazartesi günü başta gelen birimler büyük ölçüde değerlerini korurken kripto paraların sermaye değeri 2,55 trilyon dolar civarında seyretmeyi sürdürüyor. Bitcoin, ABD’de resmi işlem saatlerinin başladığı dilime 57 bin dolar ile girerken, Ethereum 4300 dolardan işlem görüyor.

JPMORGAN CEO'SU KRİPTO PARALARI YATIRIM ARACI OLARAK GÖRMEDİĞİNİ YİNELEDİ

JPMorgan’da CEO’luk görevini yürüten Jamie Dimon, geçtiğimiz haftalarda yaptığı Bitcoin’i değerli bulmadığına yönelik açıklamasının üzerine kripto paralar hakkında bir açıklama daha yaptı.

Yatırımcıların işin özünde bir token aldığını ve yoğun spekülasyonlara göre karar vermek durumunda kaldığını ifade eden Dimon, kripto paraların tercih edeceği veya tavsiye edebileceği bir yatırım alanı olmadığını söyledi.

Kripto paraları yatırım aracı görmese de Blockchain teknolojisini olumlu bulduğunu aktaran Dimon, bu teknolojinın finansal sistemde yeri olduğunu vurguladı.

 

Kripto paralarda son görünüm ile ilgili etiketler Bitcoin kripto para borsası jpmorgan ethereum
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.