Kripto paralarda son durum! 6 Mayıs 2023 BTC, ETH gelişmeleri

Haftaya düşüş ile başlayan sonrasında ise toparlanmaya başlayan kripto paralar, günün en çok sorgulanan konu başlıklarından oldu. Haftanın son günlerine doğru hızla yükselmeye başlamış olan gözde kripto paralarda yaşanan son gelişmeler merak edildi. İşte 6 Mayıs 2023 tarihli kripto para gelişmelerine ilişkin ayrıntılar…

1 Mayıs haftasına düşüş ile başlayan sonraki günlerde ise hızla toparlanan kripto paralar, son dönemlerde sergiledikleri dalgalı grafikler sebebi ile yatırımcıları ve potansiyel yatırımcıları tarafından yakın takip altına alındı. Başta Bitcoin olmak üzere popüler olan diğer kripto paralarda da düşüşün devam edip etmeyeceği merak konusu oldu.

Haftaya yüzde 4’lük düşüş ile 28 bin dolar seviyesinde başlayan Bitcoin, potansiyel yatırımcılarına alım fırsatları sundu. Hafta boyuncu yükselişini sürdüren lider kripto para, hafta sonunun ilk gününde de yükselmeye devam etti. Ethereum ise dün ortalamanın üzerinde bir yükseliş ile yatırımcısının yüzünü güldürdü. Dün yüzde 6 oranında yükselen Ethereum, bugün de büyük ilgi gördü.

29 BİN 800 DOLAR SEVİYESİNE YÜKSELDİ!

Kripto paralarda son durum! 6 Mayıs 2023 BTC, ETH gelişmeleri

Hafta başında 28 bin dolar seviyesine kadar gerileyen Bitcoin, hafta sonundan hemen önce hızlı bir çıkış yakaladı. Yakaladığı pozitif ivme ile hafta sonuna da yükseliş ile başlatan lider coin, bugün 29 bin 800 dolar seviyesine kadar dayandı. Zirve seviyesinde iken gelen satışlar ile birlikte bir miktar gerileyen BTC, 29 bin 300 dolar seviyesinden işlem gördü.

Bitcoin ile benzer grafikler sergileyen Ethereum da yatırımcısının yüzünü güldüren kripto paralardan biri oldu. Dün ortalamanın üzerinde kaydetmiş olduğu değer artışı ile 2 bin dolar seviyesini test eden ETH, yüzde 6’lık sıçraması ile piyasaya damgasını vurdu.

YÜZDE 2600’LÜK DEĞER KAZANCI!

ETH’nin yükselişini destekleyen faktörlerden biri olarak değerlendirilen Pepe Coin merkezli Meme Coin’ler, boğa sezonunda iken rekor seviyelere ulaşan DOGE ve SHIB’i hatırlattı. Ciddi bir ilgi ile karşılaşan ve son bir haftalık süreçte yüzde 750’nin üzerinde değer kazanan PEPE, son 3 haftalık grafiği ile de dikkat çekti. Edinilen bilgilere göre PEPE, borsalarda listelenmeye başladığı son 3 haftalık süreç içerisinde tam olarak yüzde 2600 oranında değer kazandı.

Kripto paralarda son durum! 6 Mayıs 2023 BTC, ETH gelişmeleri ile ilgili etiketler Kripto para Bitcoin
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.