Kripto paralar haftaya iyi başladı

Kripto para birimleri haftaya olumlu seyir ile başlarken geçtiğimiz haftayı 42 bin dolaylarında kapayan Bitcoin, Pazartesi 43 bin 500 dolar seviyesini buldu.

Ocak'ta ciddi ivme kayıpları ile geriledikten sonra toparlama eğilimine giren kripto para birimleri, geçtiğimiz hafta ABD'den gelen enflasyon verileri sonrası durulduktan sonra bu haftaya olumlu başladı.

Geçtiğimiz hafta 45 bin doları yakaladıktan sonra enflasyon duyurusu ile 41 bin dolar dolaylarına gerileyen Bitcoin, hafta sonu yakaladığı olumlu gidişatı hafta başında da sürdürürken 43 bin doları aştı.

Şu sıralarda Bitcoin 43 bin 600 dolar, Ethereum ise 3020 dolar seviyesinde işlem görüyor.

HİNDİSTAN RESMİ DİJİTAL PARA BİRİMİ ÜZERİNE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR

Hindistan'da Maliye Bakanı Nirmala Sitharaman ve ülkenin Merkez Bankası Başkanı Shaktikanta Das, kripto para politikaları ve muhtemel resmi dijital birim üzerine görüşme gerçekleştirdirdi.

Bütçe görüşmelerinde bilgi veren Maliye Bakanı Sitharaman, Merkez Bankası'nın önümüzde yıl blok zincir tabanlı dijital para birimi başlatacağını açıklarken hükümet dijital varlıkların vergilendirilmesi konusundaki önerilerini yeniledi.

Kripto paralar haftaya iyi başladı ile ilgili etiketler Bitcoin Hindistan kripto para birimleri ethereum
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.