Kripto para pazarlarına Çarşamba günü satışlar hakim oldu

Kripto para pazarlarında Çarşamba günü iniş eğilimi gözlenirken Bitcoin 49 bin dolar, Ethereum ise 4 bin dolar seviyesinin altına düştü.

Günlük 100 milyar dolar seviyesinin altında toplam işlem gören kripto paralarda toplam pazar değeri yaklaşık 2,3 trilyon dolar düzeyinde seyrederken, dün satış işlemlerinin ağır basması sonrası kripto birimlerde düşüş gözlendi.

Hafta başından bu yana 49 bin dolar seviyesinin üstüne çıkan Bitcoin, Çarşamba günü yaşanan satış eğiliminden sonra şu sıralarda yaklaşık 48 bin 300 dolar civarında işlem görüyor. Ethereum da tutunmaya çalıştığı 4 bin dolar seviyesinin altına indikten sonra şimdi 3950 dolar düzeyinde el değiştiyor.

Bitcoin'in Aralık ayı başında yaşadığı düşüşlerden sonra bu gerilemeyi yatırım fırsatı olarak değerlendiren El Salvador'un Devlet Başkanı Nayib Bukele, hazineye 21 Bitcoin daha alındığını duyurdu.

Kripto para politikalarında en dikkat çeken ülkelerden olan El Salvador'un bu finansal yöneliminin ülkenin ekonomik istikrarına etkisi, Dünya Bankası ve IMF tarafından ihtiyatlı bir şekilde takip ediliyor.

Kripto para pazarlarına Çarşamba günü satışlar hakim oldu ile ilgili etiketler Bitcoin kripto para birimleri ethereum el salvador
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.