Kremlin'den Türk böreği açıklaması!

Bursalı börek ustası Hasan Acar, Rusya’nın S-400 hava savunma sistemlerinin Türkiye'ye teslimatına başlaması dolayısıyla Rusya lideri Vladimir Putin'e pişirdiği böreği gönderdi. Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Acar'ın Putin’e özel hazırladığı böreği göndermesi ile ilgili bundan memnuniyet duyacaklarını, ancak gönderim sürecine dair bir şey bilmediğini söyledi.

Bursalı börek ustası Hasan Acar, Rusya’nın S-400 hava savunma sistemlerinin Türkiye'ye teslimatına başlaması dolayısıyla Rusya lideri Vladimir Putin'e pişirdiği böreği gönderdi.

Dünyanın en uzun böreğini yaparak Guinness Rekorlar Kitabı'na giren börek ustası Hasan Acar, Rusya'dan satın alınan S- 400 savunma sistemlerinin teslimatının başlaması nedeniyle Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin için börek açtı.

S- 400 savunma sisteminin ülke savunması için önemli bir girişim olduğunu söyleyen Acar, "Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e, hem uzun yola dayanıklı olması hem de faydalı olması nedeniyle ıspanaklı börek göndermeyi tercih ettik. İnşallah Moskova'ya ve Putin'e kadar ulaşır" dedi.

Kremlin'den Türk böreği açıklaması!

KREMLİN GÖNDERİLEN BÖREKTEN MEMNUN

Peskov, Dünyanın en uzun böreğini yapan Bursalı börek ustası Hasan Acar’ın Rusya’nın S-400 hava savunma sistemlerinin Türkiye'ye teslimatına başlaması dolayısıyla Rusya lideri Vladimir Putin'e pişirdiği böreği gönderdiği börekle ilgili konuştu.
Gazetecilerin Acar’ın böreğini bekleyip beklemedikleri yönündeki sorusunu yanıtlayan Peskov “Börekten elbette memnun oluruz. Türk ustalar çok lezzetli börekler yapıyor. Ancak şu aşamada bilgi sahibi değiliz. Kremlin’le kimin bağlantı kurduğunu, kimin bilgi verdiğini, böreğin ne zaman ve nasıl geleceğini bilmiyorum” dedi.

Peskov, Putin’in yarın Kremlin’de olmayacağını söyledi.

Kremlin Sözcüsü “Bu gece St. Petersburg’dan Magnitogorsk’a uçacak” ifadesini kullandı.

Kremlin'den Türk böreği açıklaması! ile ilgili etiketler Bursa Putin Kremlin
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.