Kremlin duyurdu: Putin ve Erdoğan saatler içinde görüşme yapacak!

Kremlin'den Putin ve Erdoğan ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Kremlin'den yapılan açıklamada Putin ve Erdoğan'ın saatler içinde görüşme yapabileceği kaydedildi.

Kremlin gündeme ilişkin açıklama yaptı. Son olarak tahıl anlaşmasıyla ilgili "Gerekli olursa Putin ve Erdoğan saatler içerisinde tahıl anlaşmasına ilişkin görüşebilir" ifadeleri kullanıldı.

Kremlin'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Tahıl anlaşmasının yenilenmesi için zorlu çalışmalar devam ediyor. Eğer gerekli olur ise Erdoğan ile Putin tahıl anlaşması konusunda birkaç saat içinde koordine olabilirler.

Rusya Ukrayna'nın sadece ordu ile doğrudan veya dolaylı ilişkili tesislerini hedefliyor. Rusya, G20 zirvesinde tahıl anlaşmasının uzatılmasını destekledi"

ERDOĞAN DA GÖRÜŞME OLACAĞINI SÖYLEMİŞTİ

Endonezya'daki G20 liderler zirvesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tahıl anlaşmasına ilişkin ülkeye döndüğünde Putin ile görüşme yapabileceğini ifade etmişti.

 

 

Kremlin duyurdu: Putin ve Erdoğan saatler içinde görüşme yapacak! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Kremlin Rusya Ukrayna
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.