Krasnodar – Fenerbahçe (Canlı yayın)

Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, Rus ekibi Krasnodar ile karşılaşıyor. Zorlu maçı sitemizden ve TRT 1'den canlı izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Krasnodar ile karşı karşıya geliyor. Slovakya Futbol Federasyonundan Ivan Kruzliak'ın yöneteceği maçı TRT 1 canlı olarak yayınlıyor.

İLK 11'LER

Krasnodar: Kritsyuk, Naldo, Martynovich, Gazinski, Podberezkin, Ramirez, Wanderson, Claesson, Kaleshin, Kabore, Smolov

Fenerbahçe: Volkan, Şener, Kjaer, Neustadler, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Alper, Lens, Sow, Emenike

CANLI TRT 1 YAYINI

FENERBAHÇE'NİN RAKİBİ KRASNODAR KİMDİR?

FK Krasnodar, 2008 yılında kurulan bir takım olarak dikkatleri çekiyor.

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'ndeki rakibi Krasnodar, 5 yıldır mücadele ettiği Rusya Ligi'nde 5. sırada yer alıyor.

Rusya temsilcisi maçlarını 34 bin kişi kapasiteli 'Krasnodar Stadyumu'nda oynuyor.
Transfermarkt'ın verilerine göre Krasnodar'ın kadrosundaki futbolcuların toplam değeri yaklaşık 93 milyon euro.

13 futbolcunun çeşitli milli takımlarda forma giydiği Rus ekibinin yaş ortalaması ise 28,7.
Fenerbahçe'nin rakibini 6 Ekim 2016'dan bu yana 47 yaşındaki teknik direktör Igor Shalimov yönetiyor.

Shalimov, 2019 yılının Haziran ayı sonuna kadar Krasnodar'ın teknik direktörlüğünü yapacak.

KRASNODAR'DA FENERBAHÇE'Yİ ZORLU BİR ATMOSFER BEKLİYOR

UEFA Avrupa Ligi son 32 maçında Rusya'nın FC Krasnodar takımı ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'yi zorlu bir atmosfer beklediğini belirten Krasnodar takımının üst yönetiminde yer alan Türk iş adamı Bahattin Demirbilek, "Muhteşem atmosferli bir statta Fenerbahçe'yi misafir edeceğiz" dedi.

Dünyanın konuştuğu en modern statlardan olan Krasnodar Arena'yı inşa eden Türk iş adamı Bahattin Demirbilek, "Soğuktan korkmasınlar stadımızdaki teknoloji sayesinde dışardaki soğuğu hissettirmeyeceğiz, futbol için en elverişli ortamı sunacağız. Futbolcular da seyirciler de böyle bir statta oynamanın konforunu yaşayacaklar" şeklinde konuştu.

Futbolcuların soyunma odalarındaki ultra lüks konfordan, USB girişli, ısıtmalı ve soğutmalı seyirci koltuklarına, stadın iç kısmını saran dev LED ekranına, dışarda hava sıcaklığı eksi 25 iken içerde artı 10 dereceye kadar çıkarabilen sistemi ile görenleri şaşırtan ve dışarıdan Kolezyum görünümünde olan Krasnodar Arena'da hazırlıklar tamamlandı ve Fenerbahçe maçı için bekleyişe geçildi.

KRASNODAR'IN MAÇ EKSİĞİ DEZAVANTAJ MI?

Rusya Premier Ligi'nin ikinci yarısının henüz başlamaması ve yaklaşık 3 aydır Krasnodar'ın hazırlık maçları dışında ciddi bir karşılaşmaya çıkmamasının Fenerbahçe için avantaj, Krasnodar içinse dezavantaj oluşturup oluşturmadığı sorusuna ise Demirbilek, "Aslında Rusya Premier Ligi bu sorunla yıllardır karşılaşıyor. Bu bazen dezavantaj olabilir bazen avantaj olabilir.

Tüm hazırlıklarımızı tamamlamamıza rağmen sahada futbolcuların doksan dakikada göstereceği efor her şeyin sonucunu belli edecektir. Ben yine tekrar söylüyorum hak edenin kazanması benim gönülden isteğimdir ve centilmence bir mücadele olsun. Hem Rusya'daki maçta hem İstanbul'daki maçta. Hak edenin kazandığı ve hak edenin tur geçtiği bir müsabakalar zinciri olmasını istiyorum. Biz burada Fenerbahçe kulübünü çok misafirperver, çok sıcak bir atmosferde karşılayacağız. Eminim onlar bizden daha iyi bir şekilde orada bizi karşılayacaklardır diye düşünüyorum" dedi.

Krasnodar – Fenerbahçe (Canlı yayın) ile ilgili etiketler Krasnodar Fenerbahçe TRT 1 canlı yayın Avrupa ligi izle
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.