Kraliçe Elizabeth'in çişi gelince…

Kraliçe Elizabeth'in yıllar önce Topkapı Sarayı'nı ziyaretinde ona rehberlik yapan Prof. Nurhan Atasoy'un Kraliçe ile anısını anlattığı video yeniden gündeme geldi. Atasoy, Kraliçe'ye tuvalete gitmeyi teklif ettiğini ve Kraliçe Elizabeth'in bunu duyar duymaz çok sevindiğini anlatıyor.

Dünya, dün hayatını kaybeden İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'i konuşuyor. Tam 70 yıldır tahtta kalarak bir rekora imza atan Kraliçe'nin İstanbul'da Topkapı Sarayı'nı ziyareti sırasında yaşadıklarını o dönem ona rehberlik eden Prof. Dr. Nurhan Atasoy şöyle anlatmıştı:

Kraliçe Elizabeth Türkiye'ye gelmişti, Topkapı Sarayı'nı ben gezdiriyorum. Kadıncağız hep gülümseyen bir maske. Bir ara ‘‘yazık, şimdi bu kadıncağızın çişi gelse söyleyemez. Ne zor bu işler’’ diye aklımdan geçirdim. Geziden sonra Konyalı Restaurant'ta bir ziyafet verilecekti. Kraliçe'ye nazikçe ‘‘elinizi yıkamak ister misiniz’’ diye sordum. Kadın o anda maskeyi attı. Etrafında ne kadar düşes varsa çağırdı ve tuvalete gitti. Kadını çok mutlu ettim.

 

Kraliçe Elizabeth'in çişi gelince… ile ilgili etiketler kraliçe elizabeth Prof. Dr. Nurhan Atasoy
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.