KPSS'den en az 60 puan alanlar dikkat! İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü'ne personel alımı yapılacak!

Resmi Gazete’de personel alım ilanını yayınlamış olan İstanbul Üniversitesi, Cerrahpaşa Rektörlüğü’nde farklı branşlarda görevlendirilmek üzere personel istihdamının yapılacağını açıkladı.

30 Kasım 2022 tarihli Resmi Gazete’de personel alımı ilanını yayınlamış olan kamu kurumlarından birisi olarak öne çıkan İstanbul Üniversitesi, Cerrahpaşa Rektörlüğü’nde görevlendirilmek üzere kurum bünyesine yeni personellerin ekleneceğini ifade etti.

Eksik kadrolarını belirleyerek Resmi Gazete’de yayınlamak üzere bir personel alımı ilanı düzeyen İstanbul Üniversitesi, kasım ayının son gününde ilgili ilanı adaylara duyurdu. İlan kapsamında 14 günlük başvuru süresinin bulunduğunu ifade eden kamu üniversitesi, rektörlükte görevlendirilmek üzere farklı branşlardan personel alımlarının yapılacağını bildirdi.

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ CERRAHPAŞA REKTÖRLÜĞÜ PERSONEL ALIMI İLANI

Kadro durumunu gözden geçiren ve ilgili tespitleri yaptıktan sonra ilana çıkan İstanbul Üniversitesi, 30 Kasım 2022 tarihli Resmi Gazete’de ilanını yayınladı. Kamu kurumlarında görevlendirilmek isteyen adaylara seslenen üniversite yönetimi, Cerrahpaşa Rektörlüğü’nde görevlendirilmek üzere toplamda 9 yeni personelin alınacağını bildirdi. Üniversite yönetimi, personel alımlarının yapılacağı bölümleri ve diğer ayrıntıları şu şekilde paylaştı:

  • Teknisyen- Yazılım Geliştirme- Kadın/ Erkek: 1 kişi
  • Hemşire- Kadın/ Erkek: 4 kişi
  • Destek Personeli- Hasta Bakımı ve Temizliği- Kadın/ Erkek: 3 kişi
  • Büro Personeli- Muhasebe- Kadın/ Erkek: 1 kişi

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ CERRAHPAŞA REKTÖRLÜĞÜ PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

KPSS'den en az 60 puan alanlar dikkat! İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü'ne personel alımı yapılacak!

30 Kasım tarihinde yayınlanmış olan personel alımı ilanına başvuru yapmak isteyenlerin 14 gün içerisinde başvurularını iletmeleri gerektiğini belirten üniversite yönetimi, başvuru evraklarının şahsen teslim edilmesi gerektiğini ifade etti. Posta ya da e- mail aracılığı ile iletilen evrakların değerlendirilmeyeceğini ifade eden üniversite yönetimi Cerrahpaşa Personel Daire Başkanlığı’na elden teslim edilmesi gereken evrakları şu şekilde sıraladı:

  • Fotoğraflı başvuru formu
  • Kimlik kartı fotokopisi (aslının da götürülmesi gerek)
  • Mezuniyet belgesi fotokopisi ya da diploma fotokopisi (aslı da yanında götürülecek veya e- devlet sisteminden çıktısı alınacak)
  • KPSS sonuç belgesi
  • Askerlik durum belgesi
  • Yabancı dil durumunu gösteren belge (destek personeli için sertifika, hemşire için YDS belgesi)
KPSS'den en az 60 puan alanlar dikkat! İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü'ne personel alımı yapılacak! ile ilgili etiketler Cerrahpaşa İstanbul Üniversitesi personel alım ilanı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.