KPSS şartı aranmıyor! Kızılay, o illerde memur alımı yapacak! İşte aranan şartlar...

Türk Kızılayı, yaşanan deprem felaketi sonrasında deprem bölgelerinde işsiz kalan vatandaşlara umut olmak adına yeni bir personel alımı gerçekleştirecek. Kuruluş, KPSS şartı aramadan çeşitli illerde sosyal yardım görevlileri, psikologlar ve klinik psikologlar alımı yapacak. Peki, Kızılay'ın aradığı şartlar neler, hangi illerde alım yapılacak, başvurular nereden yapılacak? Detaylar haberimizde..

Türkiye için en önemli yardım kuruluşlarından biri olan Türk Kızılayı, yaşanan deprem felaketi sonrasında deprem bölgelerinde işsiz kalan vatandaşlara yeni bir iş fırsatı sunacak. Kuruluş, KPSS şartı aramadan çeşitli illerde sosyal yardım görevlileri, psikolog ve klinik psikolog alımı yapacak.Kızılay'ın aradığı şartlar neler, hangi illerde alım yapılacak, başvurular nereden yapılacak? 

KPSS şartı aranmıyor! Kızılay, o illerde memur alımı yapacak! İşte aranan şartlar...

KIZILAY HANGİ İLLERDE MEMUR ALIMI YAPACAK?

Kızılay, özellikle deprem bölgeleri olan Kahramanmaraş, Osmaniye, ve Malatya illerindeki ihtiyaçları karşılamak adına sosyal yardım sorumluları, psikologlar ve klinik psikologlar arıyor.

SOSYAL YARDIM SORUMLUSU

Sosyal yardım sorumluları için adaylarda 4 yıllık bir üniversitenin sosyal hizmet bölümünden mezun olma, tercihen mesleki alanda en az 5 yıl deneyime sahip olma, gönüllü veya insani yardım alanında staj yapmış olma gibi koşullar aranmaktadır. Ayrıca, İngilizce bilgisi, MS Office programlarını kullanabilme becerisi, B sınıfı ehliyet sahibi olma ve seyahat engelinin bulunmaması gibi şartlar aranıyor.

PSİKOLOG VE KLİNİK PSİKOLOG ALIMI

Psikolog ve klinik psikolog pozisyonları için adaylarda üniversitenin ilgili bölümlerinden mezun olma, belirli deneyime sahip olma, İngilizce ve Arapça bilgisine öncelik verme gibi özellikler aranıyor. Ayrıca, yüksek lisans derecesine sahip olmak, MS Office ve diğer Office 365 programlarını kullanabilmek, seyahat engelinin bulunmaması, B sınıfı ehliyet sahibi olma gibi kriterler de aranan şartlar arasında bulunuyor.

KIZILAY MEMUR ALIMLARI NEREDEN YAPILACAK?

Kızılay'ın bu alımlar için başvuruları sadece internet üzerinden kabul edeceği belirtiliyor. Başvurular, duyurunun yayımlandığı tarihten itibaren başlayacak ve en geç 17 Kasım 2023 tarihine kadar devam edecek. Başvuruların detaylarına ve iş ilanlarına ulaşmak için adaylar, Kızılay'ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

KPSS şartı aranmıyor! Kızılay, o illerde memur alımı yapacak! İşte aranan şartlar... ile ilgili etiketler Kızılay
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.