KPSS lisans soru ve cevapları ne zaman açıklanır?

KPSS lisans sınavı sonrasında adaylar soru ve cevapların ne zaman yayınlanacağı konusunda araştırmalarına başladı. KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür Oturumu ile Eğitim Bilimleri oturumları akabinde ÖSYM tarafından cevap anahtarının da yayınlanması gündeme gelebilir.

KPSS lisans sınavı 6 Eylül Pazar gününde gerçekleştiriliyor. KPSS lisans sınavına giren adaylar soru ve cevapların ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. Kamu kurum ve kuruluşlarına iş başvurusunda bulunacak binlerce aday KPSS sınavına girerek yeterli puanı almaya bakıyor.

KPSS lisans mezunlarının bugün gireceği ilk sınav ise Genel Yetenek-Genel Kültür testi ve hemen ardından da öğle saatlerinde gerçekleşecek olan Eğitim Bilimleri sınavı olacak. ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek olan KPSS lisans Genel Yetenek ve Genel Kültür testinde toplam 120 soru, 2020 KPSS Genel Yetenek ve KPSS Genel Kültür sınavında ise adaylara 80 soru sorulacak.

KPSS LİSANS SORU VE CEVAPLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

KPSS lisans mezunları Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri sınavından hemen sonra soru ve cevapların ne zaman açıklanacağı konusunda araştırmalarını yapacak. KPSS lisans sınavı soru ve cevaplarının en geç yarın açıklanması gündeme gelebilir.

KPSS lisans soru ve cevapları ne zaman açıklanır? ile ilgili etiketler KPSS kpss lisans kpss soruları KPSS cevapları
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.