KPSS ertelenir mi? 2021 KPSS sınavı ertelenecek mi?

Türkiye’nin dört bir tarafından devam eden yangınlar sonrasında pek çok yolun kapalı olması KPSS ertelenir mi iddialarını gün yüzüne çıkardı. Bu konuda kesin bir açıklama gelmezken 2021 KPSS sınavı ertelenecek mi iddiası sosyal medyada da gündem oldu.

Hafta içinde Antalya’nın Manavgat ilçesinde çıkan orman yangınları Milas, Bodrum, Marmaris, Didim, Adana, Osmaniye, Kocaeli gibi pek çok ilde de devam etmiş ve bunların yanında büyük çaplı can ve mal kayıpları yaşanmıştı.

Hafta sonunda 1 Ağustos tarihinde KPSS sınavına girecek olan adaylar ise KPSS ertelenecek mi sorusunu birbirine sorarken sosyal medya devi Twitter’da #kpssertelensin etiketi ile paylaşımlarda bulunuldu.

2021 KPSS Sınavı Ne Zaman?

KPSS Genel Yetenek – Genel Kültür – Eğitim Bilimleri sınavı, 1 Ağustos 2021 tarihinde saat 10.15'te yapılacak. KPSS Alan Bilgisi sınavı, 7 Ağustos 2021 tarihinde saat 10.15'te yapılacak. KPSS Alan Bilgisi ikinci sınav, 8 Ağustos 2021 tarihinde saat 10.15'te yapılacak. KPSS ÖABT sınavı, 15 Ağustos 2021 tarihinde saat 10.15'te yapılacak.

KPSS Ertelenecek Mi?

Bu konuda henüz ÖSYM’den gelen bir haber bulunmamaktadır. Geçtiğimiz yıllarda pandemi dolayısıyla ÖSYM tarafından düzenlenen merkezi sınavlarda erteleme yapılmış ve sınav günleri daha sonraki tarihlerde gerçekleştirilmişti.

KPSS ertelenir mi? 2021 KPSS sınavı ertelenecek mi? ile ilgili etiketler KPSS Sınav erteleme
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.