KPSS 2020/11 Sağlık Bakanlığı personel alımı atama taban puanları boş kontenjanlar

KPSS 2020/11 Sağlık Bakanlığı personel alımı için tercihler resmen başladı. Adaylar tercih kılavuzları aracılığı ile boş kontenjan listelerine bakarak başvurularını 16 Eylül gece yarısına kadar gerçekleştirebilecekler. İşte, KPSS 2020/11 Sağlık Bakanlığı atama personel alımı taban puanları…

Adaylar tarafından büyük bir heyecan ile beklenen KPSS 2020/11 tercih kılavuzu ÖSYM tarafından yayınlandı. Sağlık Bakanlığı bünyesinde gerçekleştirilecek personel alımı hakkında bilgi veren KPSS tercih kılavuzu, adayların birçok konu hakkında bilgi edinmesini sağlayacak. Sağlık Bakanlığı personel alımı kapsamında mühendisten mimara kadar çeşitli meslek grupları dahilinde personel alımı gerçekleştirecek.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI TERCİHLERİ NASIL YAPILIR?

KPSS 2020/11 Sağlık Bakanlığı personel alımı tercihleri, 10-16 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılacaktır. KPSS tercih işlemleri, 16 Eylül 2020 tarihinde saat 23.59'da sona erecektir. KPSS 2020/11 Sağlık Bakanlığı tercih işlemleri, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden yapılacak.

KPSS 2020/11 TERCİH KILAVUZU

Tercihlerin geçerli olabilmesi için tercihlerin ÖSYM’ye internetle gönderildiği gün itibarıyla, sınava girilen öğrenim düzeyindeki bir okuldan veya programdan mezun olunması zorunludur. Tercihlerin internetle ÖSYM'ye gönderildiği gün itibarıyla mezun durumda bulunmayan adayların, yerleştirilmeleri yapılmış olsa bile, atamaları yapılmayacaktır.
Tercih kılavuzuna aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

KPSS TERCİH KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

ORTAÖĞRETİM-LİSANS-ÖNLİSANS KADRO BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

 

KPSS 2020/11 Sağlık Bakanlığı personel alımı atama taban puanları boş kontenjanlar ile ilgili etiketler Sağlık Bakanlığı KPSS 2020/11 personel alımı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.