Köylülere, hemşerileri Erdoğan'ın Netenyahu ile olan benzerliğini anlatacak

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Rize'nin İkizdere ilçesine gidecek. Akşener, yarın İkizdere köylüleri ile bir araya gelecek, köylülere hemşerileri Erdoğan'ın Netenyahu ile olan benzerliğini anlatacak.

İYİ Genel Parti lideri Meral Akşener yarın Rize İkizdere’de olacak. Taşocağı tartışmalarının yaşandığı bölgede köylülerle bir araya gelecek. Tele1'de yayınlanan bilgilere göre; Akşener’in Rize programında merkez ve Çayeli ilçelerinde esnaf ziyaretleri de bulunuyor.

Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, Filistin'de katliam yapan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya benzeterek tepkileri üzerine çekmişti.

Öte yandan Akşener'in ziyaret edeceği İkizdere ilçesinde Rize Valiliği, 15 gün boyunca gösteri, yürüyüş ve basın açıklamalarını yasaklamıştı.

Köylülere, hemşerileri Erdoğan'ın Netenyahu ile olan benzerliğini anlatacak ile ilgili etiketler Meral Akşener İkizdere Erdoğan netanyahu benzetmesi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.