Köylüler görür görmez şoke oldu! Çift başlı, sakallı ve çift dilli dünyaya geldi!

Rusya'da bulunan bir köyde ahıra giren çiftçiler neye uğradığını şaşırdı. Doğum yapan bir inek, çift başlı, sakallı ve çift dilli bir yavru dünyaya getirdi. Doğum yapan anne inek de çift başlı buzağı da doğum sonrası hayatını kaybetti. Köylüler ise bu ilginç olayı hemen yetkililere haber verdi. İşte daha sonra yaşananlar..

Rusya'nın Khakassia eyaletinin Matkechik köyündeki çiftçiler, sabah ahıra gittiklerinde gözlerine inanamadı. 

Çiftçileri şaşırtan, yeni doğum yapan ineğin yavrusuydu. Çift başı, sakalı ve dilleriyle ölü olarak dünyaya gelen yavru, annesini de öldürdü.

HAYVAN, LABARATUVARDA İNCELENDİ

Çiftçiler söz konusu durumu hemen yetkililere bildirdi. Olay yerine gelen yetkililer, hayvanı alarak labaratuvara götürdü.

Köylüler görür görmez şoke oldu! Çift başlı, sakallı ve çift dilli dünyaya geldi!

GENETİK BOZUKLUKTAN KAYNAKLI

İnek yavrusu üzerinde yapılan inceleme sonucunda bunun genetik bozukluktan kaynaklı mutasyon olduğu belirlendi.

 "MELEZLEME SIRASINDA MUTASYONLAR MEYDANA GELMİŞ OLABİLİR"

Hakasya Cumhuriyeti Tarım ve Gıda Bakanlığı Veteriner Dairesi tarafından yapılan açıklamada, "Hayvanlar iç ve dış ortamlarından kaynaklı bu tarz değişimlere uğrayabilir. Mutasyonlar, belirli mutajenik etkilerin yanı sıra yapay (deneysel) koşullarda ortaya çıkan genomdaki kalıtsal değişikliklerdir. Ayrıca melezleme sırasında mutasyonlar meydana gelebilir" denildi.

İşte o buzağı:

Köylüler görür görmez şoke oldu! Çift başlı, sakallı ve çift dilli dünyaya geldi! - Resim : 2

Köylüler görür görmez şoke oldu! Çift başlı, sakallı ve çift dilli dünyaya geldi! ile ilgili etiketler Rusya inek köy buzağı çift dil baş
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.