Kova Dolunayı nedir? 2021 Kova Dolunayı ne zaman? Saat kaçta?

2021 Kova Dolunayı ne zaman sorusu astroloji yakından takip edenler tarafından merak edilmekte. Bu yıl ilk defa arka arkaya görülecek doğa olayı şimdiden meraklıları tarafından araştırılıyor. Peki, Kova Dolunayı nedir?

Gökyüzünün bizleri en çok etkilediği döngülerden birisi olay dolunay, her ay bulunduğu konum ile birlikte etkileşime girdiğinden bambaşka etkileri bizlere sunmaktadır. Bu sebeple değişik dönemlerde bir yol haritası çizmek adına Kova Dolunayı oldukça önem arz etmektedir.

Kova Dolunayı Nedir?

Bu yılki takvim içerisinde iki dolunayında Kova burcunda olması bu burcun önemine vurgu yapmaktadır. Kova, su taşıyıcısı tarafından temsil edilen bir hava burcu olarak bilinmektedir. Suyu taşıyan, dünyanın duygularını ifade eden ve suyu kabında toplayıp havanın gücüyle dönüştürebilme yeteneğine sahiptir.

Kova Dolunayı nedir? 2021 Kova Dolunayı ne zaman? Saat kaçta?

Kova Dolunayı Ne Zaman, Saat Kaçta?

24 Temmuz 2021 Cumartesi sabahında saatler 05.36’yı gösterdiğinde Kova Dolunayı etkisi başlayacak. Kova burcunun 1 derecesinde Altair sabit yıldızında bir dolunay gerçekleşecek.

Kova Dolunayı Etkileri Nelerdir?

Haritanın 7. evinde yani ilişkiler evinde gerçekleşeceği için boğazımıza kadar boğulduğumuz o duygusallıktan çıkarak sınırlarımızı aşmamız Prometeus gibi bilgiye erişmemiz ve bunu başkalarıyla da paylaşabilmemizi sağlayabilir. Büyük bir aydınlanma, olaylar karşısında tarafsız bakabilme, hayatımıza yeni kural ve düzenlemeler getirebilme, özgürlüğümüz için savaşabilme gücü bulabiliriz.

Kova Dolunayı nedir? 2021 Kova Dolunayı ne zaman? Saat kaçta? - Resim : 2

Dolunay dış dünya ile toksik bağlarımızdan özgürleşme ve bireysellik teması içermekte. Ancak bunu yaparken kolektif düşünmek, her konuda olacak dememek önemlidir. Diğer yandan bir konuya sıkışmış insanlara yardım etmemiz mümkün. Ancak bunu yaparken aşırı yumuşak olup ah vah etmek yerine daha kararlı ve sistematik ilerlememiz önemli olacak.

Finansal konularda da vurguları olan bu dolunay bizi aşırı harcama, yiyip içmek, riskli yatırım özetle her abartıya karşı uyarıyor. Mütevazilik ve tutumluluk ilerleyen dönemde bize az olanı çok daha fazlaya çevirmek adına destekleyici olacaktır. Ve yaratıcılık adına da olumlu tesirler devrede, uyuyan ilham perileri, hayal gücü ve yaşam enerjisi tekrar canlanabilir

Kova Dolunayı nedir? 2021 Kova Dolunayı ne zaman? Saat kaçta? ile ilgili etiketler Kova Dolunayı Dolonay
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.