Kourtney Kardashian ile evlenen müzisyen Travis Barker hastaneye kaldırıldı

Geçtiğimiz ay reality show yıldızı Kourtney Kardashian ile nikah masasına oturan 46 yaşındaki Amerikalı müzisyen ve rock grubu Blink-182'nun davulcusu Travis Barker hastaneye kaldırıldı. Barker'ın sağlık durumuyla ilgili henüz bir açıklama ise yapılmadı.

Televizyon ünlüsü Kourtney Kardashian'ın geçtiğimiz ay nikah masasına oturduğu müzisyen Travis Barker hastaneye kaldırıldı. Blink-182 grubun davulcusu 46 yaşındaki müzisyen Los Angeles kentindeki Cedars-Sinai Tıp Merkezi'nde tedavi altına alındı.
Kourtney Kardashian ile evlenen müzisyen Travis Barker hastaneye kaldırıldı

Barker’ın Twitter’da “Tanrı beni korusun” şeklinde paylaşım yapması dikkat çekerken sağlık durumuyla ilgili ise henüz bir açıklama yapılmadı. Barker’ı bu süreçte eşi Kourtney Kardashian da yalnız bırakmadı.


UÇAK KAZASI GEÇİRMİŞTİ

Haziran 2018’de Barker, kollarında kan pıhtıları ve staph enfeksiyonu geçirdikten sonra kısa bir süre hastaneye kaldırılmıştı. Ayrıca 2008’de de bir uçak kazasından sağ kurtulduktan sonra 11 haftadan fazla hastanede kalmıştı. Kazada uçağın iki pilotu ve dört yolcusundan ikisi hayatını kaybederken; Barker, vücudunun yarısından fazlasında üçüncü ve dördüncü derece yanıklarla kazadan sağ çıkmayı başarmıştı. Barker, kazadan sonra 26 ameliyat geçirdi.

 

Kourtney Kardashian ile evlenen müzisyen Travis Barker hastaneye kaldırıldı ile ilgili etiketler Travis Barker kourtney kardashian
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.