Kotil yine kabul etmedi Sarıgül hiç oralı olmadı!

Yerel seçimler öncesi tüm siyasi partiler adaylarını netleştirmeye başladı. CHP’de ise başta İstanbul’da DEM için geri çekilecek adaylar ile Hatay Büyükşehir Belediyesi adayı krizi ise sürüyor. Hatay’a hala aday bulamayan CHP’ yönetiminin önce bir kez daha Aylin Kotil’i arayarak aday olmasını istediği 'hayır' cevabını alınca da Mustafa Sarıgül’e teklif götürdüğü ifade edildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Türkiye’nin Atatürk tarafından kurulan partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi tarihinde ilk kez zor günler geçiriyor.

ADAY BELİRLEME SONRASI ARKA ARKAYA İSTİFALAR GELDİ

CHP’de Özgür Özel’in Genel Başkan olmasından sonra başlayan parti yönetimine seçimlerde de büyük tartışmalar meydana gelmişti. Aynı tartışmalar İstanbul, Ankara ve İzmir ile birlikte çeşitli il ve ilçelerde de yaşandı. 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi aday belirleme sonrası Adana Seyhan Belediye Başkanı Mehmet Akif Akay Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin ile Gürsel Tekin CHP'den istifa ettiler.

AYLİN KOTİL YİNE KABUL ETMEDİ MUSTAFA SARIGÜL DE "HAYIR" DEDİ

Ana muhalefet partisi CHP’de başta İstanbul’da DEM için geri çekilecek adaylar ile beraber Hatay Büyükşehir Belediyesi adayı krizi ise sürüyor. Hatay’a tüm arayış ve çabalara rağmen aday bulamayan CHP’ yönetiminin bir kez daha Aylin Kotil’i arayarak aday olmasını istediği ancak yine hayır cevabı aldığı öğrenildi. CHP yönetiminin bunun üzerine Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül’e teklif götürdüğü ifade edildi. Sarıgül’ün de tüm ısrarlara rağmen Hatay Belediye Başkan adaylığını kabul etmediği belirtildi.


HATAY BÜYÜKŞEHİR İÇİN ADAY KRİZİ DEVAM EDİYOR

Öte yandan CHP bugün büyükşehir, il ve ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısı yaptı. Toplantıda alfabetik sıralamaya göre belediye başkan adayları sahneye çağrılıp hatıra fotoğrafı çektirdi.Tanıtım toplantısında Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın adaylığı ise duyurulmaması dikkati çekti. Ankara kulislerine göre,CHP'nin Hatay için yarın yeni bir aday açıklaması bekleniyor.

Kotil yine kabul etmedi Sarıgül hiç oralı olmadı! ile ilgili etiketler CHP Hatay Lütfü Savaş
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.